Tilbakekalling av gassflaske

​​​​

​Pressemelding fra LPG Norge:

Tilbakekalling av gassflaske

Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap har vedtatt å tilbakekalle gassflasker av type 11 kg lettstål merket med LPG light med serienummer 000 001 - 001378, merket med produksjon 2021/01 og produsert av GZWM.

Det er oppdaget produksjonsfeil på to flasker med små lekkasjer i den serien. Serien har både jumboventiler og industriventiler.

Flaskene er solgt i Alta, Tromsø, Fauske, Indre Østfold, Sandefjord, Arendal, Kristiansand, Kvinesdal, Ålgård, Jæren.

De som har en slik flaske med nevnte merking må levere flasken til fyllestasjonen de kjøpte flasken for å bytte i ny. Eller kontakt LPG Norge på mail@lpnorge.no evt. på tlf: 4060 4277 for avtale om bytting eller mer informasjon.


De forhandlere som har solgt disse flaskene får tilsendt tilsvarende flasker fra en annen produksjon, og medlemmer kan reise dit for å få byttet flasken vederlagsfritt. Da dette er en flaske som ikke alle forhandlere har på lager så vil man kunne få for eksempel komposittflaske i stedet for lettstål. Så kan man bytte den tilbake til lettstål ved en av LPGs stasjoner om man ønsker det. Ta kontakt med LPG Norge direkte på e-post eller telefonnummer som står i pressemeldingen over om du har spørsmål.

Publisert: 09.07.2021 12:20
Sist endret: 09.07.2021 12:20


 

Annonser