Aktiviteter

 

 

Høsttreff. Tema: Elghttp://www.nocc.no/lokal/hamar/Sider/Tematreff-2019.aspxHøsttreff. Tema: Elg06.09.2019 13:00:00
Medlemskveld på Ferdahttp://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Medlemskveld-2019.aspxMedlemskveld på Ferda25.09.2019 17:00:00
Høstfest 2019http://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Høstfest-2019.aspxHøstfest 201919.10.2019 17:00:00
Om Messecamp 2019http://www.nocc.no/lokal/romerike/Sider/messecamp.aspxOm Messecamp 2019
Aktivitetskalender for 2019http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-for-2019.aspxAktivitetskalender for 2019
Aktivitetskalender Vestfold Søndrehttp://www.nocc.no/lokal/vestfoldsondre/Sider/Aktivitetskalender.aspxAktivitetskalender Vestfold Søndre

Takk for årets Caravanmesse 2012

​​​

Torsdag 13. september kl. 12:00 åpnet Norges Varemesse Lillestrøm dørene for årets Caravanmesse. Ved inngang Øst var gangen full av gjester en god stund før dørene åpnet. Man var ivrig etter å se neste års nyheter.

Messen var større enn noen gang i år, med nærmere 60 utstillere fordelt på nesten 26.000 kvadratmeter. Utstillerne rapporterer om rekordsalg og stor interesse blant de besøkende, selv om antallet gjester hadde sunket sammenlignet med i fjor.

I følge arrangørene var det ca. 1000 mindre besøkende i år enn i fjor, men salget på stand økte med ca. 20 – 25 %. Noe som sikkert skyldes dreining fra campingvogner til bobiler.

Vi i Norsk Caravan Club er fornøyd med årets messe, til tross for at kaffemaskinen streiket noen timer før slutten på søndag. Det må vi bare ta som et godt tegn; mange var innom og fikk gratis kaffe. Vi hilste på mange hyggelige mennesker, fikk mange nye medlemsfamilier, og hadde mange deltakere på vår messekonkurranse.

Vi var spent på medlemsvervingen på stand dette året, da vi tidligere hadde gratis prøvemedlemsskap. Nå var kampanjepris på messen kr. 250,- for et medlemskap. Takket være flinke og entusiastiske medlemmer og ansatte i administrasjonen, økte antall nye medlemmer med 16 % i forhold til messen i fjor. Det må vi si oss veldig fornøyd med.

Salg av kommende nettbutikkprodukter ønsket vi også å teste ut på stand. Vi oppnådde et salg på ca. 50 000 kroner. Det har vi aldri opplevd før. Noe av forklaringen er at vi i år hadde spesialtilbud til eksisterende medlemmer og de som vervet seg under messeperioden.

Messekonkurransen vi arrangerte gikk ut på at nye og eksisterende medlemmer kunne svare på fire spørsmål og være med i trekningen av tre FamilieCruise eller tre StenaCruise med Stena Line. Trekningen ble gjort på tirsdag etter messa, og samme dag ble premie og gratulasjon sendt i posten til de seks heldige. De vil også få navnet sitt på trykk i neste utgave av Caravan. Hvis du ikke klarer å vente på et eventuelt brev i posten, se forrige artikkel på forsiden vår for navn på vinnere.

På vår stand kunne du snakke med styremedlemmer og campingeksperter, og også representanter fra Sparebank1, NCC-Forsikring, Track Norge, ICE og AGA. Vi håper du utnyttet dette til å få et godt tilbud eller få svar på noe du lurte på.

Tusen takk for en fantastisk messe, og vi møtes igjen neste år!

IMAG0252.jpg 

IMAG0254.jpg 


 

Annonser