Samarbeidsavtale med Driv energi

​​​​

​Om oss

DRIV energi er en liten, men betydelig norsk aktør i et stort marked. Vi leverer drivstoff, smøreoljer og biofyringsolje til privatmarkedet, landbruk, storindustri, Forsvaret og offentlig sektor. Vi er også veldig stolte over rollen som utfordrer i et marked som hovedsakelig er styrt av større aktører. For kunden resulterer dette i økt konkurranse om pris, leveringsdyktighet, personlig service og tilgjengelighet i distriktene.

Medlemsfordeler

  • Drivstoffkort for private medlemmer av NBCC gir 45 øre rabatt på pumpepris.
  • For hver fylte liter ved bruk av drivstoffkortet gis 10 øre tilbake til NBCC.
  • Det koster ingenting å bestille kortet, og det innebærer ingen gebyrer eller krav til minstekjøp.
  • Man mottar faktura en gang i mnd.
  • Du kan når som helst logge inn på kundekontoen din for å holde oversikt over kortbruk.

NBCC 2 FOTO.jpg

Stasjonsnett

Sammen med DRIV sine 60 stasjoner på Østlandet, vil man også ha mulighet til å benytte Jæren og Agder Olje sine 30 stasjoner på Sørlandet og Vestlandet med samme rabatt ved bruk av drivstoffkortet. Dette resulterer i et bredt nett av drivstoffstasjoner rundt om i Nroge hvor kunder har mulighet til å fylle hos oss. Se oversikt over stasjonnettet her.

For bedrifter

Vi tilbyr utkjøring av drivstoff og biofyring til både bedrifter og private næringsvirksomheter. Vi har tankbiler og erfarne sjåfører, lokalt plassert på Østlandet - slik at vi kan levere raskt og sikkert. Samtidig har vi et av landets største smøreoljelager, som gjør at vi har mulighet til å distribuere større mengder smøreoljer årlig.

Bedrifter kan ta kontakt på msb@drivenergi.no​ for utforpliktende tilbud eller for å få svar på henvendelser.

NBCC NORE 1.jpg

Publisert: 29.10.2020 13:45
Sist endret: 23.10.2020 13:45​


 

Annonser