Rabatt på campingplasser

​​​​​​​​​​

Hva hadde et medlemskap i NBCC vært uten rabatter på campingplasser både i Norge og Europa! Vi har gode rabatter i vår egen campingkjede NBCC Top​p Camping​ og sammen med våre utenlandske samarbeidspartnere.

NBCC Topp Camping

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​NBCC Top​​​​​p Camping er en campingkjede med campingplasser i Norge hvor det er medlemmene som har valgt ut plassene. Det er ikke alltid de flotteste plassene, men det er plasser hvor caravanistene blir godt mottatt av vertskapet. Et sted hvor det er spesielt godt renhold, og hvor det er trygge forhold for barn. Med andre ord et sted hvor det er hyggelig å være.

NBCCs medlemmer får på disse plassene en rabatt ved at hvert åttende døgn er gratis ved bruk av NBCC Topp Camping stemplingskort, hvis ikke annen rabatt er oppgitt, noen plasser har gått over til ren prosentrabatt hvert døgn i stedet for stemplingskort.Klikk her for oversikt sortert etter fylke​ eller besøk Campingportalen for å bla i kartet og se campingplassenes egne presentasjoner.

Campingplasser i Sverige og Finland

NBCCs medlemmer får rabatt på campingplasser som driftes av Caravan Club of Sweden og SF-Caravan på lik linje med medlemmene i de respektive klubbene.​​

Oversikt over campingplasser i Caravan Club of Sweden​
Oversikt over campingplasser i SF-Caravan (NB! siden er på finsk)

campingplasser i Europa

NBCC har avtaler med en rekke utenlandske campingplasser hvor rabattene kan variere noe, men de fleste gir ti prosent på overnatting. Andre har rabatter på tilleggstjenester. Oversikten over disse plassene finner du på Europa Camping.

Camping Key Europe (CKE) og Camping Card​​ International (CCI)

Begge disse campingkortene gir rabatter på en rekke campingplasser i Europa. Les mer om bestilling av kortene og fordelene de gir under Rabatter på campingkort​.

​Lavsesongrabatt i Europa


Norsk Bobil og Caravan Club tilbyr sine medlemmer ACSI rabattkort som gir sterkt reduserte campingpriser utenfor sesongen. Prisen inkluderer plass for bobil, campingvogn med fortelt, strøm inntil 6A, eller 6 kwh, to personer og dusj og en hund på plasser hvor det er tillatt. Katalogen med rabattkortet får du kjøpt i nettbutikken. Det trykkes ny guide hvert år.


Publisert: 12.12.2014 09:21
Sist endret: 19.02.2020 09:22


 

Annonser