Aktiviteter

 

 

Barnas Camping Festival 2017http://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/Barnas-Camping-Festival-2017.aspxBarnas Camping Festival 201723.06.2017 17:00:00
Beitotreffet 2017http://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/Beitotreffet-2017.aspxBeitotreffet 201718.08.2017 18:00:00
Hausttreff 2017http://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Hausttreff-2017.aspxHausttreff 201725.08.2017 21:00:00
Julebord 2017http://www.nocc.no/lokal/romerike/Sider/JuleBord.aspxJulebord 201725.11.2017 17:30:00
Aktivitetskalender 2018 - avd. Drammen og Omegnhttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegn.aspxAktivitetskalender 2018 - avd. Drammen og Omegn
Aktivitetskalender Vestfold Søndrehttp://www.nocc.no/lokal/vestfoldsondre/Sider/Aktivitetskalender.aspxAktivitetskalender Vestfold Søndre
Julebord lørdag 25. november på Gimle Grendehushttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Julebord-lørdag-25.-november-på-Gimle-Grendehus.aspxJulebord lørdag 25. november på Gimle Grendehus
Messecamp 2017http://www.nocc.no/lokal/romerike/Sider/messecamp.aspxMessecamp 2017

NBCC lanserer nytt medlemskort

Det har lenge vært et ønske fra medlemmer og tillitsvalgte om å ha et ordentlig plastkort som medlemskort, og nå kan vi endelig lansere det! Alle medlemmer får nå et splitter nytt medlemskort, uavhengig av om de nettopp har fått via fornyelse av medlemskap eller tilsendelse direkte fra administrasjonen. Deretter kommer det et nytt medlemskort ca. 1 uke etter hver gang vi har registrert betaling ved fornyelse av medlemskapet, uansett om du har fornyelse bare noen uker etter denne første utsendelsen. NB! Medlemmer som har forfall eller har betalt etter 20. mai har mest sannsynlig medlemskort med gyldighetsdato som har gått ut eller går ut om kort tid. De som har betalt fornyselse av medlemskap i disse dager, vil få nytt medlemskort med oppdatert gyldighetsdato i løpet av juni. Samme med medlemmer som har kort gyldighetsdato på sitt tilsendte kort, de vil få nytt medlemskort kort tid etter at vi har registert betalingen på fornyelsen av medlemskapet.

Bruk av medlemskort

Medlemskortet er din bekreftelse og bevis på betalt kontingent og gyldig medlemskap. Plastkortet inneholder en QR-kode og en aktiv magnetstripe. Med dette på kortet vil det etterhvert være mulig å erstatte stemplingskortet fra AGA der man får hver fjerde fylling gratis. 

Digitalt medlemskort

Et digitalt medlemskort er også tilgjengelig på smarttelefon og nettbrett – ca. en uke etter mottatt plastkort blir det sendt ut SMS med link til samtlige medlemmer som har registrert mobilnummer hos oss. Husk at det digitale medlemskortet kun virker på smarttelefon og nettbrett, så de som har en eldre mobiltelefontype, trenger ikke bry seg om SMSen som kommer. Det holder lenge med det fysiske kortet. 

Gjennom det digitale medlemskortet vil man kunne få opp flere av medlemsfordelene, som oversikt over samtlige AGA-forhandlere i Norge. De medlemmene som er kunde hos Codan Forsikring vil også få opp sitt reiseforsikringsbevis. 

Gå gjerne inn på Min Side og sjekk at vi har riktig mobilnummer registrert på deg i forkant av utsendelse av SMSen (SMS blir sendt 10. juni 2015). Ved første gangs innlogging på nye Min Side, bruk Glemt passord funksjonen for å få passordet tilsendt. Logg deretter inn med tilsendte passord og bruk ditt medlemsnummer som brukernavn. 

Flere funksjoner

Både plast- og digitalutgaven av medlemskortet vil fortløpende bli utviklet videre, og nye funksjoner og fordeler vil vi informere om på her på nettsiden vår, facebook.com/NorskBobilOgCaravanClub og i medlemsbladet Bobil og Caravan Magasinet.


 

Annonser