Minner fra sensommertreff

Helgen 22. – 24. august hadde NBCC avdeling Sunndal og omegn sensommertreff på Høvringen. Leder for avdelingen skriver om treffet.

TEKST OG FOTO: Odd Roar Romfo, avd. Sunndal og omegn

Fredag ved åpning av treffet ankom det 10 ekvipasjer til Rondane, Haukeliseter Høyfjellshotell og Camping. Jeg var veldig spent på hvordan det ville gå å kjøre opp med 250 vogn og 13 svinger. Vi startet på 200 m.o.h. ved Sel i Gudbrandsdalen, og når vi kom opp på Haukeliseter hadde vi steget opp til 1000 m.o.h. Sola tittet frem, men vi fikk en ordentlig regnskur.

Ved 20-tiden på fredag kveld hadde samtlige kommet og leder for NBCC avdeling Sunndal og omegn, Odd Roar Romfo, ønsket alle velkommen. Vi hadde leid inn trubadur for helga – en av de gode trubadurene fra Danseband Festivalen på Sel i sommer. Vi fikk en flott kveld i kjelleren, med hyggelig prat, og god bruk av dansefoten.

På lørdag ved 11-tiden var det meningen at skulle gå inn til Peer Gynt hytta – firhjuling for de som ikke klarte å gå selv – men på grunn av været måtte vi avlyse dette og ta Villmarkslunsjen inne på hotellet i stedet. VI ble enige om å ta en fjelltur i stedet for dartspilling og kubespill – dette ble godt mottatt! Da ble det en fjelltur til toppen ved Haukeliseter, med en tur innom Kongesteinen. Der ble det flott skue over fjellheimen og Rondane. Alle som deltok gikk i sitt eget tempo.

Villmarkslunsjen og akevitt ble inntatt kl. 14 av samtlige. Det var god mat! Kl. 19 var det igjen tid for mat for de som ønsket det. Det var 15 stykker som tok stående buffet med god mat og drikke, før dansefoten tok over med sosialt samvær ut i de små natte timer.

På søndag var det ikke satt opp noe spesielt program, vi ble enige om at det var opp til hver enkelt hva man ville gjøre. Det var noe dårlig vær den dagen, så mange dro tidlig hjem.

Vi takker for samarbeidet med Tore Luftingmo – eier av hotellet og campingen. Det er første gang jeg noen gang har vært på et treff der eier av plassen og alle ansatte håndhilser på sine gjester! Vi ble svært godt mottatt, og vi kommer helt sikkert tilbake! Flott utsikt fra bobilene og vognene, og flott turterreng på alle måter!

En stor takk til medlem Finn Aasen som mente tiden var kommet for å være på Høvringen. Campingen ble starter for fire år siden, og det er planer om å bytte ut stort sanitær anlegg. Finn Aasen har i sommer tatt med seg gravemaskin oppover og planert ut området vi stod på til treffet.

Ref. Odd Roar Romfo,
Leder NBCC avdeling Sunndal og omegn

IMG_1048.jpg 

IMG_1050.jpg 

IMG_1053.jpg 

IMG_1054.jpg 

IMG_1055.jpg 

IMG_1056.jpg 

IMG_1058.jpg 

IMG_1063.jpg 

Publisert: 22.12.2014 11:52
Sist endret: 22.12.2014 11:58


 

Annonser