Kjørnes Camping: Årets Topp Camping-plass 2014

Fra venstre NBCCs President Bjørn R. Johansen, campingplasseiere Terje Stalheim og Eli Helga Grimsen, og avdelingsstyrenestleder og landsstyremedlem Leon Tonheim overrekker diplomet som NBCC Topp Camping 2014. Foto: Jørgen Snoen

​En perle i Sogn og Fjordane

Kjørnes Camping som har beliggenhet på Kjørneset i Sognefjorden ved Saftbygda Sogndal har fått overrakt sin velfortjente utmerkelse som årets NBCC Topp Camping 2014.

Tekst: Jørgen Snoen

Medlemmene i Norsk Bobil og Caravan Club stemte for 2014 fram Eli Helga og Terje på Kjørnes Camping til utmerkelsen Årets NBCC TC-plass. Ordfører Jarle Aarvoll, daglig leder i Visit Sognefjord Ståle Brandshaug, og Leon Tonheim fra NBCC avd. Sogn og Fjordane var enige om at Eli Helga og Terje sin innsats betyr mye for reiselivet i Sogn og Fjordane.

I resepsjonen ble vi møtt av ekteparet på en god og entusiastisk måte fra dem begge. De er meget aktive i arbeidet i turistnæringen i et stort område i Sogn og Fjordane for at så mange turister som mulig skal finne veien dit, og skal få den beste opplevelsen av besøket. I femten år har de satset fullt og helt på å utvikle campingplassen til det den har blitt. Familien har brukt mye tid og penger for at campingplassen skulle tilpasses, og skli inn i naturen på en så skånsom måte som mulig.

1 Stemningsbilde fra Kjørnes Camping. Foto Eli Helga Grimsen.jpg
Stemningsbilde fra Kjørnes Camping. Foto: Eli Helga Grimsen

33.000 gjestedøgn

Campingplassen hadde i fjor 33.000 gjestedøgn, hvorav 27.000 gjestedøgn var på sommeren. Eli Helga og Terje kan tilby 13 hytter, og 2 leiligheter i tillegg til flotte oppstillingsplasser, mange med fast dekke, for campingvogner, bobiler og telt. Noen av hyttene er helt nye, av høy standard, og har beliggenhet som gir følelse av egen private hytte der man kan gå rett fra verandaen og ned til sjøen for en dukkert eller prøve fiskelykken. Toalettbygget er meget smakfullt bygd der barna har vært i tankene under byggingen. Inspirasjon er åpenbart hentet fra mange fine campingplasser, noe felleskjøkkenet vitner om.

Kjørnes Camping ligger sentralt i forhold til mange flotte vinter- og sommerattraksjoner. Fjelltoppen Molden, brevandring på Nigardsbreen, Urnes Stavkirke og Vettisfossen for å nevne noe. Campingplassen har mange gjester som kommer tilbake flere ganger for å oppleve enda mer. Terje påpeker at både kommune, banker og Visit Sognefjord har vært og er gode samarbeidspartnere å ha med for å lykkes slik de har gjort.

National Geographic Traveler har kåret «The Norwegian Fjords» til verdens beste reisedestinasjon, og vi gratulerer Kjørnes Camping med utnevnelsen til NBCC Topp Camping 2014.

Les mer og bestill plass på Kjørnes Camping på www.kjornes.no.

1 Kjørnes Camping ved Sogndal ble kåret til årets Topp Camping 2014.jpgKjørnes Camping har flotte oppstillingsplasser helt i strandkanten ved Sognefjorden.

Publisert: 12.06.2015 09:38
Sist endret: 17.06.2015 10:00


 

Annonser