Rabatt hos DFDS Seaways

​​​​​​​​​​​​​

​DFDS Seaways i Norge er en del av DFDS Seaways Gruppen, et dansk rederi med lange tradisjoner. DFDS ble grunnlagt allerede i 1866 og er i dag et av Danmarks største selskaper. DFDS står for Det Forenede Dampskibs-Selskab. I Norge er DFDS det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København.

NBCC har avtale med DFDS Seaways der våre medlemmer får følgende rabatter på følgende strekninger i perioden 1/1 - 29/12 unntatt 23-24/12 hvis ikke annet er oppgitt:
Oslo-København T/R: 10 %
Karlshamn-Klaipeda T/R: 10 %
Kappelskär-Paldiski T/R: 10 %​

For å oppnå rabatten, bruk DFDSs egen link for våre medlemmer, denne finner du under Rabatter på Min Side. 

Pearl Seaways, foto: DFDS

Pearl Seaways og Crown Seaways frakter deg mellom Oslo og København, og tilbyr alt fra små enkle lugarer, til suiter med boblebad på balkongen. Begge skipene har 4 restauranter og en rekke forskjellige barer. For barna er det egen barne-buffe, ballrom, spillrom, bassenger og barnedisco. Du finner også tax free shopping, merkeklær og accessoirer, og dansk design til hus og hjem.​

Skipet som seiler mellom Karlshamn og Klaipeda har både enkle og greie lugarer for familien, eller noe med det lille ekstra. De har både lette måltider, buffe og a la carte ombord, og selvsagt shopping.

Princess Seaways og King Seaways seiler mellom Amsterdam og Newcastle, og har premium lugarer med dobbeltseng og havutsikt eller standard lugarer som passer ethvert budsjett. De tilbyr spennende retter fra hele verden i buffeen, egen a la carte restaurant, og kaffe og kaker i kafeen. Det er selvsagt også tax free shopping og mange muligheter for underholdning eller avslapning for store og små.

Mellom Kappelskär - Paldiski​ kan du få enkle løsninger når det gjelder overnatting til lugarer med vindu eller litt mer luksuriøse lugarer om man ønsker det. De har en bufferestaurant ombord som serverer varm og kald mat laget av en estisk kokk. I baren kan du nyte kaffe, snacks eller en god drink, og det er selvsagt også shopping ombord.

_MG_0299.jpg

Publisert: 19.06.2018 10:55
Sist endret: 14.11.2019 13:43


 

Annonser