Aktiviteter

 

 

Høstfest 2019http://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Høstfest-2019.aspxHøstfest 201919.10.2019 17:00:00
40 års jubileumhttp://www.nocc.no/lokal/haugesund/Sider/40-års-jubileum.aspx40 års jubileum25.10.2019 08:00:00
ÅRSMØTE 2020http://www.nocc.no/lokal/ovreromerike/Sider/ÅRSMØTE-2019.aspxÅRSMØTE 202001.02.2020 06:00:00
Aktivitetskalender for 2019http://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-for-2019.aspxAktivitetskalender for 2019
Aktivitetskalender Vestfold Søndrehttp://www.nocc.no/lokal/vestfoldsondre/Sider/Aktivitetskalender.aspxAktivitetskalender Vestfold Søndre

Rabatter på campingkort

​​​​​​​​

Campingkort er nødvendig og nyttig, spesielt til utenlandsreiser. De fleste utenlandske, og mange norske campingplasser krever et campingkort ved innsjekking. Som medlem får du de viktigste kortene til rabattert pris.

Camping Card International (CCI)

Dette kortet er et internasjonalt campingkort og gjelder i hele verden, bortsett fra Sverige. Kortet er hovedsakelig et identitetskort som erstatter passet for campingplassen, slik at du slipper å gi fra deg passet når du skal sjekke inn på campingplassen. Kortet gir også rabatt på mer enn 2500 campingplasser i Europa. Rabatten kan komme opp i 25 % i både høysesong og lavsesong. Det er også inkludert en tredjepersons forsikring i kortet.

Oversikt over alle campingplassene du får rabatt hos kan du finne på campingcardinternational.com​ > Campsite Search. Der kan du bla deg frem i kartet, eller søke etter en spesifikk campingplass hvis du vil sjekke om den er med i ordningen. Du kan også filtrere etter land, prosentrabatt for høysesong eller lavsesong.

Kortet bestilles hos oss i NBCC og er gratis for medlemmer, du finner skjema på Min Side, eller du kan ringe på 63 82 99 90. OBS! Husk å ha passet ditt tilgjengelig, da passnummer og sted og dato for utstedelse må føres opp på CCI kortet.

Camping Key Europe (CKE) og Camping-ID

På de ca. 400 campingplassene knyttet til SCR Svensk Camping trenger du en Camping-ID for å sjekke inn. Camping-ID er gratis og kan skaffes ved å laste ned appen My Camping Key (And​roid | iPhone​​) og registrer deg for gratis Camping-ID. I appen vil du etter registrering og innlogging få opp en QR-kode som skannes ved inn- og utsjekking på campingplassen for å gjøre prosessen mye lettere.

Oppgrader til Camping Key Europe ved å kjøpe kortet direkte hos NHO Reiseliv på www.isav​​​​e.no/nho/nbcc og så laste ned appen og logge inn med ditt Camping Key-nummer. Medlemmer av Norsk Bobil og Caravan Club betaler kr. 100,- NOK for kortet mot ordinær pris som er kr. 130,- NOK. (Du kan også kjøpe Camping Key Europe direkte i appen, men du vil da betale full pris for kortet.)

I Camping Key Europe får du Camping-ID inkludert, men du får tilgang til en rekke fordeler, som rabatt på overnatting på mer enn 2500 campingplasser i Sverige og Europa, en lang liste rabatter og tilbud, og kostnadsfri ansvars- og ulykkesforsikring.

Ved kjøp av CKE kort, vil du få en kvittering på e-post som kan skrives og fungerer som et midlertidig kort om du skulle dra på tur før kortet kommer i posten. I e-posten finner du også CKE kortnummeret som du kan bruke for å logge inn i Camping Key-appen hvis du ønsker å bruke den i stedet for det fysiske kortet.


 

Annonser