Brusand Camping årets Topp Campingplass

Brusand Camping ligger flott til helt ute ved havet på kysten av Jæren et lite stykke sydøst for Sola. Ekteparet Kari og Sigmund Qvalbein har lagt ned utallige timer for å bygge plassen til det den er i dag. Det var derfor velfortjent når Norsk Caravan Club kåret Kari, Sigmund og Brusand Camping til årets Topp Campingplass i 2012. Den 22. mai ble utmerkelsen overrakt fra president Bjørn R. Johansen i NCC. Ekteparet fikk videre overrakt blomsterhilsen fra ordfører, og varaordfører, regionleder Tor Harry Heggheim og leder i avdeling Rogaland Jan Berland. Dagspressen var til stede for å dekke denne flotte utmerkelsen.

Etter overrekkelsen var det tid for omvisning på plassen. Denne bekreftet grunnlaget for tildelingen. Kari og Sigmund har plantet et ukjent antall busker og trær for å skjerme for vinden fra havet som kommer inn mot kysten av Jæren. At dette har vært viktig merket vi denne dagen da det blåste kraftig, men allikevel var det lunt og varmt rundt på plassen.

Det legges mye fokus på at alle gjestene skal ha et fint opphold på Brusand, det vises blant annet på sanitær og kjøkkenbygget. Her har de ordnet med et godt rom for å lage og spise mat. I tilknytning til dette rommet er det også et rom der turister kan sitte i fred og ro med bilder fra sine dagsopplevelser og legge disse på nett.

Toalettfasilitetene er veldig flotte med lukkede og tilnærmet lydtette wc-rom der man uten sjenanse kan utføre nødvendige oppgaver.

På turistplassene er det lagt fast dekke slik at det skal være tvil om hvor man skal parkere, dette betyr også mindre slitasje på gressplenen på plassene.

Inne på området på Brusand er det også en fin lekeplass for barna der Gråtass har fått sin faste plass.

Brusand Camping har flotte hytter, også av høy klasse, for de som ønsker å bruke hytter under ferieturen sin.

Under oppholdet fikk vi helt klart inntrykk av at Kari og Sigmund ikke har tenkt å hvile på laurbærene etter å ha fått denne utmerkelsen. De har mange planer for nye store forbedringer som kommer gjestene til gode. Når vi har sett hva de har fått til hittil er vi helt sikre på at de vil greie å gjennomføre sine planer.

Det er ingen tvil om at som ønsker å legge noe av ferien til Brusand Camping blir tatt godt i mot, og vil få et flott opphold her.

Norsk Caravan Club ønsker Kari og Sigmund lykke til videre.

brusand (1).JPG 

 

brusand (4).JPG 

brusand (5).JPG 

brusand (6).JPG 

brusand (7).JPG 

brusand (8).JPG 

brusand (9).JPG 

brusand (10).JPG 

brusand (11).JPG 

brusand (12).JPG 

brusand (13).JPG 

Tekst og foto: Jørgen Snoen

Publisert: 22.12.2014 13:00
Sist endret: 22.12.2014 13:06


 

Annonser