Aktiviteter

 

 

Barnas Camping Festival 2017http://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/Barnas-Camping-Festival-2017.aspxBarnas Camping Festival 201723.06.2017 17:00:00
Beitotreffet 2017http://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/Beitotreffet-2017.aspxBeitotreffet 201718.08.2017 18:00:00
Hausttreff 2017http://www.nocc.no/lokal/sunnmore/Sider/Hausttreff-2017.aspxHausttreff 201725.08.2017 21:00:00
Julebord 2017http://www.nocc.no/lokal/romerike/Sider/JuleBord.aspxJulebord 201725.11.2017 17:30:00
Aktivitetskalender 2018 - avd. Drammen og Omegnhttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Aktivitetskalender-2018--for-NBCC-avd.-Drammen-og-Omegn.aspxAktivitetskalender 2018 - avd. Drammen og Omegn
Aktivitetskalender Vestfold Søndrehttp://www.nocc.no/lokal/vestfoldsondre/Sider/Aktivitetskalender.aspxAktivitetskalender Vestfold Søndre
Julebord lørdag 25. november på Gimle Grendehushttp://www.nocc.no/lokal/drammen/Sider/Julebord-lørdag-25.-november-på-Gimle-Grendehus.aspxJulebord lørdag 25. november på Gimle Grendehus
Messecamp 2017http://www.nocc.no/lokal/romerike/Sider/messecamp.aspxMessecamp 2017

Broadnet Privat endrer navn til HomeNet

NCC har avtale med Broadnet og Ventelo der du som medlem får gode priser på bredbånd og mobil- og hjemmetelefoni. Men Broadnet Privat har nå skiftet navn til HomeNet, uten at du vil merke noe annet enn navneskifte og ny logo.

Tidligere gjaldt denne avtalen bare for Ventelo, men tjenestene ble etter hvert fordelt mellom Ventelo (mobil- og hjemmetelefoni) og Broadnet Privat (bredbånd). For å kunne ta en tydeligere posisjon i privatmarkedet, skiftet Broadnet Privat navn til HomeNet den 13. juni 2013.

PRESSEMELDING FRA BROADNET:

Broadnet Privat skifter navn til HomeNet

Bredbåndsleverandøren Broadnet Privat skifter navn til HomeNet for å kunne ta en tydeligere posisjon i privatmarkedet.

HomeNet er det nye navnet på bredbåndsleverandøren Broadnet AS sin satsning mot privatmarkedet. De tar nå steget ut av det gamle merkenavnet for å markere en tydeligere posisjon som en leverandør med fokus på god kundeopplevelse i form av høy kvalitet og service med markedets laveste pris.

- Vi ønsker å bli leverandøren med de mest fornøyde kundene og siden kundene på bedrift- og privatmarkedet er nokså ulike, trengte vi å differensiere oss, forteller Nina Vesterby, leder i HomeNet.

Bredbåndsbransjen har tradisjonelt scoret lavt i kundeservicemålinger, og det ønsker HomeNet å gjøre noe med. Våre verdier er "åpne, dyktige og sjarmerende". Disse verdiene skal gjenspeiles i alt vi gjør og spiller en sentral rolle når vi skal gi den beste kundeopplevelsen, fortsetter Vesterby.

- Fokuset for HomeNet er – i tillegg til å levere best mulig bredbånd til fast lav pris – å være best på kundeopplevelse, forteller Vesterby. - Vi utvider åpningstidene i kundesenteret og kommer til å legge ut ventetiden på telefon på Homenet.no slik at kundene selv kan beslutte i hvilken kanal de ønsker å ta kontakt med oss. Dette er ett av flere tiltak vi gjør for å vise at vi ønsker å være åpne og ærlige, og litt annerledes enn andre leverandører i vår bransje.

Øker satsingen på nett

Broadnet Privat var en underkatalog på Broadnet AS sine nettsider, noe som gjorde det vanskelig å gi informasjon skreddersydd mot det private bredbåndsmarkedet.

- Homenet.no skal ikke bare ha den beste informasjonen om bredbånd og fiber til privatpersoner, men også fungere som en god kanal inn til kundesenteret. Både via telefon, chat, mail og Facebook. Facebook-sidene våre har vært salgsfokusert, men med det nye merkenavnet vil vi også bruke denne siden som en kundeservicekanal, forteller HomeNet.

- Vi har også lagt opp en helt ny "Min Side"-funksjon som gir kundene våre en bedre innsikt i kundeforholdet og leveransene. Denne siden vil vi stadig utvikle videre i månedene som kommer etter lansering.

Eksisterende kunder i fokus

På spørsmål om lanseringen av det nye merkenavnet blir fulgt opp av massiv annonsering, forteller Vesterby at de prioriterer de eksisterende kundene i første omgang.

- Det er de nye kundene vi allerede har som er viktigst for oss, og i første omgang skal vi fortelle dem hvorfor vi endrer navn for å bli en enda bedre leverandør for dem. Det er fremdeles "Den beste kundeopplevelsen i form av høy kvalitet og høy servicenivå som gjelder", avslutter lederen i HomeNet.

Om HomeNet

HomeNet er en del av Broadnet AS og leverer bredbånd til privatmarkedet. HomeNet tilbyr maks hastighet til lavets pris. I praksis betyr dette at alle ADSL-kunder i eget nett betaler kun kr. 295,- pr. måned, og får så høy hastighet som det er mulig å levere. HomeNet tilbyr også fiber med svært høye hastigheter i utvalgte byer i Norge.

HomeNet er nr. 1 på Telepriser.no og har som mål å levere bredbånd med den aller beste kundeopplevelsen.

Daglig leder, HomeNet
Nina Vesterby

For mer informasjon om medlemsfordelene du får hos Ventelo og HomeNet, se Medlemsfordeler i menyen til venstre.


 

Annonser