Barnas Camping Festival 2013

Barnas Camping Festival 2013 ble for oss som arrangør en opplevelse for livet. Rekordene for treffet ble smadret en etter en og vi endte på 113 ekvipasjer og 216 barn. Fantastisk!

Tekst og foto: NCC avdeling Gjøvik og omegn

Barnas Camping Festival 2013 ble for oss i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og omegn en eneste lang opptur. Ikke bare ble treffet godt besøkt men været ble betydelig bedre enn tidligere meldt og oppmøtet slo alle tidligere rekorder. Når vi da i tillegg hadde fått ordføreren i Lillehammer Espen Granberg Johnsen til å åpne treffet for oss ble også den delen ivaretatt på den aller beste måten.

bcf2013_2.jpg 

Etter åpningen var det igjen tid for at barn underholdt for barn og denne gangen var det Fron Kulturskole som hadde fått ansvaret for dette ledet av sin instruktør Henrik Slåen fra Lillehammer. Han er en fantastisk støttespiller og voldsom ressurs som er vi meget glade for å få samarbeide med. Kvelden første stykke het Norske Talenter - stjernene gjør ting de ikke kan. Stykket hadde barna i Kulturskolen laget selv og trolig er det flere av våre gjester som humrer godt enda.

bcf2013_3.jpg 

Etter showet var tid for servering. Espa Boller og brus til barna og kaker til de voksne og har du ikke sett 200 barn i kø for å få boller er det i seg selv en opplevelse, som vi unner alle å få oppleve. Bollene fra Espa er helt suverene og vi tror nok mange stopper opp der i løpet av sine turer i sommer. Hjemme bakte kaker er nok de voksnes favoritt også og mang et kakestykke fikk bein og gå på.

bcf2013_4.jpg 

Etter serveringen var det igjen Fron Kulturskole sin tur med Deres andre stykke for kvelden og det handlet om Mordet i Bertegarderoben. Vi sender en stor takk til Fron Kulturskole for kveldens underholdning.

bcf2013_5.jpg 

Etter en fantastisk kveld er barna slitne og trette og mange gleder seg Lørdagens tur i Hunderfossen Familiepark og vi håper Ungdommene over 13 år ser frem til oppholdet i Høydeparken og det viste seg at hele 8 ungdommer valgte å bli med dit.

bcf2013_6.jpg 

Når ungdommene boltret seg i høydeparken koste resten av familien seg i Hunderfossen Familiepark. Vi møtte mange familier i parken og tok bilder av noen av de vi møtte. Bare blide treffdatagere i godt humør.

bcf2013_7.jpg 

Etter en flott dag i Hunderfossen Familiepark var det igjen tid for nye aktiviteter på campingplassen og vel tilbake på campingen var det tid for kvalifisering foran søndagens finale i hesteskokasting. Nesten halvparten av barna deltok og følgende ble kvalifisert: Hanrik Vaaler Hansen, Andre Dieset, Karoline Berg, Dina Andrea Fjelldal, Vibeke Smedsrud, Ole Kristian Berg, Brage Jensen og Elise Gunvaldsjord.

Etter kvalifiseringen var det tid for treffbildet, og det å ta bilde av 217 barn er ikke enkelt, men vi klarte det også i år.

bcf2013_8.jpg 

Etter at bildet var tatt var det igjen tid for Trollgeir og onkel Nut. De aller fleste av våre gjester koste seg med dette showet og vi kan bare bekrefte at de er booket igjen foran 10 års jubileet neste år. Det er en fornøyelse å våre arrangør når det er helt åpenbart at gjestene hygger seg og det er godt å se at både voksne og barn har det trivelig sammen. Ogås i år fant de ei prinsesse og selv om hun ikke var veldig glad for å bli fotografert ble det iallefall et flott bilde.

bcf2013_9.jpg 

bcf2013_10.jpg 

Publisert: 22.12.2014 12:30
Sist endret: 22.12.2014 12:34


 

Annonser