Anita Hokholt Engh er ny fagsjef i NBCC

Anita Hokholt Engh er den nye fagsjefen i Norsk Bobil og Caravan Club. Hun har mangesidig organisasjonserfaring fra ulike frivillige organisasjoner gjennom mange år.​

«Fornøyde medlemmer er gode medlemmer»

53 år, ivrig camper, bakgrunn fra kundepleie og organisasjonsliv. Det er Anita, den nye fagsjefen i Norsk Bobil og Caravan Club. 2. mars var hun på plass, og overfor BoCM har hun allerede klare meninger om hva hun ønsker å gjøre ut av den nye jobben.

Av: Bjarne Eikefjord

-«For meg er gode kunder og gode medlemmer i en frivillig organisasjon mer eller mindre det samme. Vår oppgave er å sørge for at medlemmene i NBCC er fornøyde, både med det vi gjør for dem, og det fellesskapet de møter i foreningen»-, sier Anita på spørsmål om hva hun mener er hennes viktigste oppgave i den nye jobben i NBCC: -«De som er fornøyde, snakker gjerne med andre. Folk flest ønsker å engasjere seg i det man har hørt noe positivt om, og det mener jeg er viktig for å rekruttere nye medlemmer i NBCC»-, slår Anita fast.

​​​​​Camper
Selv har Anita vært camper siden hennes familie dro land og strand rundt i hennes barndom. Først med telt, men deretter med campingvogn. –«Du kan si jeg har vokst opp med camping fra foreldre og besteforeldre som var mine forbilder»- legger hun til, og forteller at hun har mange gode sommerminne fra storparten av, vel, i hvert fall Sør Norge, konstaterer hun. Etter mye reising, ble det fast vognplass ved Ørje, men Anita skulle gjerne tatt en campingtur til Nord Norge også.​

1  I29A0590.JPG
Samarbeid

-«NBCC er en interessorganisasjon for mennesker som er glade i camping. Campingbransjen har mange utfordringer. Alle vi som er opptatt av det samme, enten det er NBCC eller Bobilforeningen, må stå sammen i å fronte campingbransjen overfor myndigheter lokalt og sentralt»- mener Anita. –«Ved å stå sammen er vi også sterkere, og det er viktig at vi får gjennomslag for tiltak vi ønsker å gjennomføre for bedre rammevilkår for campere»- slår Anita fast. Hun ønsker å se framover, invitere til samarbeid om viktige campingpolitiske saker. –«Det er ikke noen prinsipiell forskjell å campe med telt, vogn eller bobil, vi er alle campere, og derfor må vi også stå sammen i viktige saker»-, mener Anita.

Folkehelse
Campinglivet er viktig for bedre folkehelse. –«Folk kommer seg ut og bruker natur og landskap, de får nye opplevelser og høster nye erfaringer. Dette vil i neste omgang bidra til å bedre folkehelsen og skape mer trivsel,»- sier Anita som gleder seg til å ta fatt på jobben. Det vil nok mange medlemmer i NBCC registrere etter hvert.

Foto over: Målbevisst og energisk med et stort smil er beskrivelsen som blir Anita til del, her fra NBCCs organisasjonskurs i januar. 

Publisert: 02.04.2020 12:33
Sist endret: 02.04.2020 12:33


 

Annonser