Egne aktiviteter

 

 

Plassoversikt Hummerbakkenhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Plassoversikt-Hummerbakken.aspxPlassoversikt Hummerbakken06.04.2020 17:00:00
Vårtreff mai 2020 - Avlysthttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Vårtreff.aspxVårtreff mai 2020 - Avlyst07.05.2020 22:00:00
Søknad Hummerbakkenhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Søknadskjema-Hummerbakken.aspxSøknad Hummerbakken
Blekkahttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Blekka.aspxBlekka
Informasjonhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Informasjon.aspxInformasjon
Styre og komiteerhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Styre-og-komiteer.aspxStyre og komiteer
Terminlisterhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Terminliste-2017.aspxTerminlister

NBCC Aktiviteter

 

Info om Årsmøte 2020

Fysisk Årsmøte for NBCC Telemark må på grunn av situasjonen med Corona dessverre utsettes på ubestemt tid. Styret kommer til å kalle inn til Årsmøte så fort situasjonen tilsier at vi kan avholde et slikt arrangement.


Selv om vi ikke kan arrangere et fysisk Årsmøte så har vi allikevel behov for å ta noen beslutninger som normalt skulle være på et Årsmøte. Det er godkjenning av Regnskap og Årsberetning for 2020, samt den saken om investering i oppgradering av det elektriske anlegget på Hummerbakken. Vi har hatt noen tekniske problemer, men vi regner med å sende disse dokumentene ut til medlemmene på mail i løpet av kort tid. Som tidligere informert om så er en oppgradering av det elektriske anlegget på Hummerbakken avgjørende for at vi fortsatt kan tilby strøm til både sesongplasser og døgnplasser. Vi ønsker derfor at medlemmene kan gi tilbakemelding til Styret på mail om de godkjenner Regnskap og Årsberetning for 2020, samt saken om oppgradering av det elektriske anlegget på Hummerbakken.


​Styret har også besluttet å utsette søknad om sesongplass på Hummerbakken til etter at medlemmene har gitt tilbakemelding på saken om oppgradering av det elektriske anlegget.

 

De dokumentene som ble lagt ut på Facebook 2. mars 2021 inneholder dessverre feil navn på styret i NBCC avd. Telemark for 2020. Vi legger ut oppdaterte dokumenter i løpet av kort tid. 


Vennlig hilsen

Styret NBCC avd. Telemark


 

Annonser

 

 

FB NBCC Telemarkhttps://www.facebook.com/groups/1490546357873339/FB NBCC Telemark