Egne aktiviteter

 

 

Plassoversikt Hummerbakkenhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Plassoversikt-Hummerbakken.aspxPlassoversikt Hummerbakken06.04.2020 17:00:00
Vårtreff mai 2020 - Avlysthttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Vårtreff.aspxVårtreff mai 2020 - Avlyst07.05.2020 22:00:00
Søknad Hummerbakkenhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Søknadskjema-Hummerbakken.aspxSøknad Hummerbakken
Blekkahttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Blekka.aspxBlekka
Informasjonhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Informasjon.aspxInformasjon
Styre og komiteerhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Styre-og-komiteer.aspxStyre og komiteer
Terminlisterhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Terminliste-2017.aspxTerminlister

NBCC Aktiviteter

 

Info fra Styret januar 2021

Godt Nytt År til dere alle!

NBCC avd Telemark har i terminlista satt opp Årsmøte på Tollnes Klubbhus onsdag 10. februar 2021 kl 18:30. Med dagens corona-situasjon er vi veldig i tvil om det er mulig å avholde Årsmøtet på dette tidspunktet og alternativet er at man fortsetter med dagens Styre og komiteer til vi eventuelt kan få avholdt Årsmøte.

Vi har behov for å oppgradere alt med strøm på Hummerbakken, både for sesongplasser og for døgnplassene. Dette er nødvendig for å få lov til å bruke plassen og vi har behov for at medlemmene i NBCC avd Telemark kan gi Styret mandat til å jobbe videre med denne saken med tanke på finansiering, anbud og gjennomføring av oppgraderingen. Vi kommer tilbake til hvordan vi tenker å gjennomføre dette i praksis.

I den forbindelse har Styret besluttet å utsette fristen for å søke på sesongplasser på Hummerbakken inntil videre. En oppgradering av det elektriske anlegget på Hummerbakken vil sannsynligvis få en konsekvens for leieprisene på plassen, både for sesong- og døgnplasser. Styret mener derfor det er riktig å utsette søknaden på sesongplasser til dette er avklart.

 

Det er mange medlemmer som spør om det er ledige døgnplasser på Hummerbakken og som da har lyst til å besøke plassen. Styret jobber nå sammen med plasskomiteen om en løsning med kort informasjon på Facebook-siden vår en gang pr uke. Dette for å kunne gi en indikasjon på om det er ledige plasser og at man da slipper å kjøre "bomtur". Betaling på Hummerbakken kan gjøres med kort og bankterminal eller med Vipps.

 

Styret et spente på hvordan situasjonen med corona utvikler seg, men har selvfølgelig håp om at situasjonen bedrer seg at vi igjen kan sette i gang med våre vanlige klubbaktiviteter med medlemsmøter, temakvelder og treff. Vi vil forsøke å bruke både hjemmesiden vår og Facebook til å holde dere informert om livet i klubben og håper dere vil bruke disse kanalene for informasjon. I tillegg vil Blekka komme ut som vanlig, men vi når raskere ut til medlemmene ved å bruke de elektroniske mediene for informasjon. Pr dags dato er det 118 personer som følger oss på Fb, det er veldig bra og husk der er det plass til flere!


Vennlig hilsen​ Styret


 

Annonser

 

 

FB NBCC Telemarkhttps://www.facebook.com/groups/1490546357873339/FB NBCC Telemark