Egne aktiviteter

 

 

Plassoversikt Hummerbakkenhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Plassoversikt-Hummerbakken.aspxPlassoversikt Hummerbakken06.04.2020 17:00:00
Vårtreff mai 2020 - Avlysthttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Vårtreff.aspxVårtreff mai 2020 - Avlyst07.05.2020 22:00:00
Søknad Hummerbakkenhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Søknadskjema-Hummerbakken.aspxSøknad Hummerbakken
Blekkahttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Blekka.aspxBlekka
Informasjonhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Informasjon.aspxInformasjon
Styre og komiteerhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Styre-og-komiteer.aspxStyre og komiteer
Terminlisterhttp://www.nocc.no/lokal/telemark/Sider/Terminliste-2017.aspxTerminlister

NBCC Aktiviteter

 

Grasrotandelen

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.

Det er Kulturdepartementet som bestemmer hvem som kan motta grasrotmidler. For at vår forening, NBCC avd. Telemark, skal motta midler fra Grasrotandelen, må det være registrert i Frivillighetsregisteret, som er en del av Brønnøysund-registeret, og godkjent som grasrotmottaker.

Utbetaling av grasrotmidler skjer tre ganger per år, 1. januar, 1.mai og 1. september. Grasrotmidlene blir utbetalt fra Norsk Tipping til den bankkontoen som er registrert på grasrotmottakeren i Frivillighetsregisteret. For å få utbetalt grasrotmidler, må mottakeren ha opptjent minimum kr. 300. Dersom andelen er lavere avventes utbetaling til neste utbetalingsdato, forutsatt at andelen da er minimum kr. 300.

NBBC avd. Telemark er i den heldige situasjon at vi mottar ca. 10.000 kroner hvert år. Det er midler til å gjennomføre sikker drift av foreningen og vil med dette komme våre medlemmer til gode. Vi skulle selvfølgelig ønske oss noe mer og oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å støtte vår forening når spill blir registrert gjennom Norsk Tipping.

Du kan søke oss opp på Grasrotandelen på vårt
organisasjonsnummer 983 756 816

​NBCC avd Telemark takker alle som støtter oss med Grasrotandelen!


 

Annonser

 

 

FB NBCC Telemarkhttps://www.facebook.com/groups/1490546357873339/FB NBCC Telemark