Minner fra sensommertreff på Rondane Haukliseter Fjellhotell

Helgen 22. – 24. august hadde NBCC avdeling Sunndal og omegn sensommertreff på Høvringen. Leder for avdelingen skriver om treffet.

Fredag ved åpning av treffet ankom det 10 ekvipasjer til Rondane Haukliseter Fjellhotell. Jeg var veldig spent på hvordan det ville gå å kjøre opp med 250 vogn og 13 svinger. Vi startet på 200 m.o.h. ved Sel i Gudbrandsdalen, og når vi kom opp på Haukeliseter hadde vi steget opp til 1000 m.o.h. Sola tittet frem, men vi fikk en ordentlig regnskur.

IMG_1048[1].jpg 

IMG_1049[1].jpg 

IMG_1050[1].jpg 

Ved 20-tiden på fredag kveld hadde samtlige kommet og leder for NBCC avdeling Sunndal og omegn, Odd Roar Romfo, ønsket alle velkommen. Vi hadde leid inn trubadur for helga – en av de gode trubadurene fra Danseband Festivalen på Sel i sommer. Vi fikk en flott kveld i kjelleren, med hyggelig prat, og god bruk av dansefoten.

På lørdag ved 11-tiden var det meningen at skulle gå inn til Peer Gynt hytta – firhjuling for de som ikke klarte å gå selv – men på grunn av været måtte vi avlyse dette og ta Villmarkslunsjen inne på hotellet i stedet. VI ble enige om å ta en fjelltur i stedet for dartspilling og kubespill – dette ble godt mottatt! Da ble det en fjelltur til toppen ved Haukeliseter, med en tur innom Kongesteinen. Der ble det flott skue over fjellheimen og Rondane. Alle som deltok gikk i sitt eget tempo.

IMG_1055[1].jpg 

 

IMG_1056.jpg 

IMG_1057.jpg 

IMG_1061[1].jpg 

Villmarkslunsjen og akevitt ble inntatt kl. 14 av samtlige. Det var god mat! Kl. 19 var det igjen tid for mat for de som ønsket det. Det var 15 stykker som tok stående buffet med god mat og drikke, før dansefoten tok over med sosialt samvær ut i de små natte timer.

IMG_1063[1].jpg 

På søndag var det ikke satt opp noe spesielt program, vi ble enige om at det var opp til hver enkelt hva man ville gjøre. Det var noe dårlig vær den dagen, så mange dro tidlig hjem.

Vi takker for samarbeidet med Tore Luftingmo – eier av hotellet og campingen. Det er første gang jeg noen gang har vært på et treff der eier av plassen og alle ansatte håndhilser på sine gjester! Vi ble svært godt mottatt, og vi kommer helt sikkert tilbake! Flott utsikt fra bobilene og vognene, og flott turterreng på alle måter!

En stor takk til medlem Finn Aasen som mente tiden var kommet for å være på Høvringen. Campingen ble starter for fire år siden, og det er planer om å bytte ut stort sanitær anlegg. Finn Aasen har i sommer tatt med seg gravemaskin oppover og planert ut området vi stod på til treffet.

Ref. Odd Roar Romfo,
Leder NBCC avdeling Sunndal og omegn


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/groups/244467122304231/Facebook
Campingkorthttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Campingkort.aspxCampingkort
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Aktiviteter andre avdelingerhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Aktiviteter-andre-avdelinger.aspxAktiviteter andre avdelinger
Campequiphttp://campequip.no/Campequip
Circle K Sunndalsørahttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/AGA.aspxCircle K Sunndalsøra
YX Surnadalhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/AGA.aspxYX Surnadal
Kroken Caravanhttp://www.krokencaravan.no/Kroken Caravan
Elverum Caravansenterhttp://www.elverumcaravan.no/Elverum Caravansenter
Bil & Caravan Moldehttp://www.caravanmolde.no/Bil & Caravan Molde
Eikesdal Campinghttp://www.eikesdalcamping.no/Eikesdal Camping
Melkild Bilverkstedhttp://www.melkild.no/Melkild Bilverksted
Tørset Bil AShttp://www.torset.no/Tørset Bil AS
Bud Campinghttp://budcamping.no/Bud Camping
Valsøytunethttp://www.valsoya.no/Valsøytunet
Juro Caravanhttp://www.juro.no/Juro Caravan
Hagen Caravanhttp://www.hagen-caravan.no/Hagen Caravan
Serra Norgehttp://serranorge.no/Serra Norge
Rondane Haukliseterhttp://www.rondane.com/Rondane Haukliseter
Cabo Nordmørehttps://www.cabo.no/cabo-nordmore/Cabo Nordmøre