Minneord Kåre Jonny Hønsvik

Foto: Inger Bente Gjøvik

Vi minnes Kåre Jonny som gikk bort 27. november 2020.

Kåre Jonny hadde ett brennende hjerte for NBCC avd. Sunndal og omegn og caravan klubben var hans hjertebarn. Kåre Jonny hadde ett ønske, at det skulle kjøpes inn hjerte starter til å ha med på treff, tilstelninger og styremøter, og familien har valgt gave til Bobil og Caravan klubben i stedet for blomster. Styret vil da bruke denne gaven til å kjøpe hjertestarter som vi har med oss på treff og styremøter.

Kåre Jonny la ned mye arbeid i Caravan klubben. Han stod på for at vi fikk gratis møtelokale på Storvik,han ordna båltønne til felleskapet, og drev nå med å ordne nye gasstestere. Det var aldri nei i hans munn, og kom du inn som ny i styre, eller som medlem på treff eller andre tilstelninger var han opptatt av å inkludere alle og prate med alle sammen. Han hadde enn smilende latter og var alltid imøtekommende. Han kom med forslag og var det treff var han ivrig med å kle seg ut. Gamle medlemmer som var med oss tidligere kunne man fort få snap eller SMS om at Inger Bente og Kåre Jonny gikk julebukk.

Kåre Jonny satt som leder i tiden mellom 2002 og 2003 og i tiden mellom 2004 til 2006. Kåre Jonny hadde ett opphold i styre mellom 2006 og 2008, da ville han inn igjen, noe styret og e som leder var veldig glad for. Han ville være styremedlem og stilte opp på alle styremøter helt frem til i høst. Siste møte han deltok på var Regionårsmøte 7. november. Han hadde ett ønske om yngre personer inn i styret.

I sommer bytta Kåre Jonny til ny bobil. Før den tid var det fire bobiler, tre campingvogner og en stor selvinnredet buss. Når vi var på treff var det alltid reinspølse og han gikk mer enn gjerne rundt oh spanderte og fikk samla folkene. Han var opptatt av loddsalg, og Grasrotandelen jobba han aktivt med å få opp å gå. Han hadde ett brennende hjerte for samarbeid med Kroken Caravan, noe avdelingen har fått mange gode fordeler av.

Våre tanker går til Inger Bente, Kristin, Line, Jo, Ola, Pål. Vi lyser fred over minnet til Kåre Jonny og tar med oss alle gode minner, flotte stunder og styremøter og samtaler.
 
Odd Roar (På vegne av styret)


takkediplom.jpg


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/groups/244467122304231/Facebook
Campingkorthttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Campingkort.aspxCampingkort
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Aktiviteter andre avdelingerhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Aktiviteter-andre-avdelinger.aspxAktiviteter andre avdelinger
Campequiphttp://campequip.no/Campequip
Circle K Sunndalsørahttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/AGA.aspxCircle K Sunndalsøra
YX Surnadalhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/AGA.aspxYX Surnadal
Kroken Caravanhttp://www.krokencaravan.no/Kroken Caravan
Elverum Caravansenterhttp://www.elverumcaravan.no/Elverum Caravansenter
Bil & Caravan Moldehttp://www.caravanmolde.no/Bil & Caravan Molde
Eikesdal Campinghttp://www.eikesdalcamping.no/Eikesdal Camping
Melkild Bilverkstedhttp://www.melkild.no/Melkild Bilverksted
Tørset Bil AShttp://www.torset.no/Tørset Bil AS
Bud Campinghttp://budcamping.no/Bud Camping
Valsøytunethttp://www.valsoya.no/Valsøytunet
Juro Caravanhttp://www.juro.no/Juro Caravan
Hagen Caravanhttp://www.hagen-caravan.no/Hagen Caravan
Serra Norgehttp://serranorge.no/Serra Norge
Rondane Haukliseterhttp://www.rondane.com/Rondane Haukliseter
Cabo Nordmørehttps://www.cabo.no/cabo-nordmore/Cabo Nordmøre