Campingkort

​​​CAMPING KEY EUROPE

NYHET: Fra og med 2017 kommer CKE kortet med NBCCs logo og ditt medlemsnummer!

I første omgang er Camping Key Europe ett identitetskort. Det gamle kortet Scandinavisk Camping Card med gyldighetsmerke er no ute av system. Det er det nye kortet Camping Key Europe som gjelder fra 1. januar 2012.

Dette kortet får du som medlem i avdeldingen kjøpt for kr. 80,-, etter vedtak på årsmøte 2012. Med dette kortet går registreringa inne i resepsjonene mye fortere, siden alle personopplysninger er trykt på kortet i digital form. Dette skal dere som skal skjekke inn på campingplassen bruke i stede for det som tidligere het "Scandinavisk Camping Kort".

Dere trenger ikke noe annet kort i tillegg til dette, så lenge dere oppholder dere i Scandinavia. Men i Europa gjelder "Camping Card International". Det nye kortet koster ordinært kr. 130,-. Men det er fremforhandlet en pris på kr. 80,- for dere som er medlemmer i avdeling Sunndal og omegn.

Medlemmer i NBCC avd. Sunndal og omegn kan bestille Camping Key Europe med avdelingens rabatt ved å ta kontakt med leder Odd Roar Romfo på telefon 918 40 310 eller e-post odd-rro@online.no. Skal du bruke appen, må mobilnummer og e-post adresse også registreres! Avdelingsleder vil også kontakte de som bestilte CKE kort gjennom avdelingen i 2016, fra slutten av januar.

Ellers kan du bestille kortet direkte hos NHO Reiseliv på www.camping.no/cke/. Prisen er da kr. 130,- for ikke-medlemmer og kr. 100,- for ordinære NBCC medlemmer, mot kr. 80,- hvis ditt medlemskap er opprettholdt i NBCC avdeling Sunndal og omegn.

Kortet er nå tilgjengelig som app. Ved bruk av app, scanner campingplassen en QR kode som finnes i appen ved innsjekking.​ Last ned appen her: Android | iPhone​ og bruk CKE kortnummeret for å logge inn i Campig Key-appen.

​Camping Card International

Camping Card International (CCI) er et internasjonalt campingkort og gjelder i hele verden, bortsett fra Sverige. Kortet utstedes gratis til medlemmene i Norsk Bobil og Caravan Club. På enkelte utenlandske campingplasser gir CCI-kortet rabatter.

Kortet bestilles hos oss i NBCC, du finner skjema på Min Side, eller du kan ringe på 63 82 99 90. OBS! Husk å ha passet ditt tilgjengelig, da passnummer og sted og dato for utstedelse må føres opp på CCI kortet. En tredjemannsforsikring er også knyttet til kortet. Les mer om fordelene til kortet her.


 

Annonser

 

 

Facebookhttps://www.facebook.com/groups/244467122304231/Facebook
Campingkorthttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Campingkort.aspxCampingkort
Grasrotandelenhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Grasrotandelen.aspxGrasrotandelen
Aktiviteter andre avdelingerhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/Aktiviteter-andre-avdelinger.aspxAktiviteter andre avdelinger
Campequiphttp://campequip.no/Campequip
Circle K Sunndalsørahttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/AGA.aspxCircle K Sunndalsøra
YX Surnadalhttp://www.nocc.no/lokal/sunndal/Sider/AGA.aspxYX Surnadal
Kroken Caravanhttp://www.krokencaravan.no/Kroken Caravan
Elverum Caravansenterhttp://www.elverumcaravan.no/Elverum Caravansenter
Bil & Caravan Moldehttp://www.caravanmolde.no/Bil & Caravan Molde
Eikesdal Campinghttp://www.eikesdalcamping.no/Eikesdal Camping
Melkild Bilverkstedhttp://www.melkild.no/Melkild Bilverksted
Tørset Bil AShttp://www.torset.no/Tørset Bil AS
Bud Campinghttp://budcamping.no/Bud Camping
Valsøytunethttp://www.valsoya.no/Valsøytunet
Juro Caravanhttp://www.juro.no/Juro Caravan
Hagen Caravanhttp://www.hagen-caravan.no/Hagen Caravan
Serra Norgehttp://serranorge.no/Serra Norge
Rondane Haukliseterhttp://www.rondane.com/Rondane Haukliseter
Cabo Nordmørehttps://www.cabo.no/cabo-nordmore/Cabo Nordmøre