Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Nytt medlemstilbod frå RiksTV

RiksTV
 
 
 
 

NBCC har inngått avtale med RiksTV der NBCCs medlemmer får 20 % rabatt på RiksPakken og Favoritter.

RiksTV ble etablert 17. november 2005 og på 10 år har RiksTV gått fra å levere to TV-kanaler, NRK og TV 2, til å ha over 70 kanaler og en rekke strømmetjenester inkludert i sine løsninger. RiksTV toppet Norsk Kundebarometer i 2018 over selskaper med høyest målt kundetilfredshet.

En pris, TV fire steder, også i campingvogna eller bobilen​​​

Med RiksTV kan du se TV på fire steder til en og samme pris, ta med deg den beste underholdningen på camping eller på hytta, uten at det koster ekstra. Med en antenne og TV-dekoder/kortleser tilrettelagt for campingvogn og bobil får du gode signaler de aller fleste steder. Kortleseren fra RiksTV kan settes rett inn i TV-en din, perfekt til camping! Alle TV-dekodere fra RiksTV søtter 12 volt.

TV ov​​eralt

RiksTV-appen lar deg se TV på mobil og nettbrett (iOS og Android), i nettleseren på PC/Mac, på Apple TV og Chromecast. RiksTV-appen er inkludert i RiksTV-abonnementet ditt og fungerer ihele Norge.

Hvordan får jeg tilbudet?

På rikstv.no/NBCC​ finner du all informasjon om priser på RiksPakken og Favoritter, og hva som er inkludert i de to abonnementene. Der finner du også oversikt over alle kanalene som er inkludert og andre tilleggspakker du kan bestille.

Er du kunde hos RiksTV allerede, ring RiksTV på 210 10 212 eller få de til å ringe deg ved å bruke skjema på rikstv.no/NBCC. Er du ikke kunde hos RiksTV, men ønsker å bestille et abonnement, kan du også ringe 210 10 212 eller få de til å ringe deg ved å bruke skjema på rikstv.no/NBCC. Husk å ha ditt NBCC medlemsnummer klart for å bekrefte at du er medlem!

Rabatten gjelder så lenge du er medlem og det foreligger en avtale mellom NBCC og RiksTV.

Eksklusivt oppstartstilbud!

​For å feire det nye samarbeidet, får alle NBCCs medlemmer som tegner nytt abonnement hos RiksTV et valgfritt abonnement kostnadsfritt i 6 måneder!*

*Tilbudet gjelder til 28. februar. Forutsetter 12 måneder avtaleperiode.


 

Annonser