Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Sommerkampanje - Spar tusenvis av kroner på helårsplass for camping

​Styret i Norsk Bobil og Caravan Club Avd Salten vedtok  mandag 30.mai å innføre årets rimeligste plassleie for helårsleie i hele Nord Norge på våre campingplasser, Golan camping på Saltfjellet, og Lundli camping i Østerkløft i Valnesfjord. 

«Det innføres en rabattordning/kampanje på *NYE BEBOERE som etablerer seg på hhv Lundli og Golan camping. Rabattordningen innføres som en kampanje gjeldende i perioden 1. juni til 1. september 2022. For NYE BEBOERE på Golan camping innføres det en rabatt på kr. 2 000,- på gjeldende plassleie. For NYE BEBOERE på Lundli camping innføres det en rabatt på kr. 3 000,- på gjeldende plassleie.»

Det innføres en rabatt- og kampanjeordning for etablerte beboere på Golan og Lundli som verver nye beboere til våre campingplasser. Der man kan dokumentere verving reduseres plassleie med kr. 500,- for hver ny beboer på våre campingplasser. Med dokumentasjon menes at det særskilt kan spores at evt nye beboere er rekruttert til våre campingplasser. Ordningen gjelder i perioden 1.juni – 1.sept 2022.

Kostnader for strøm dekkes i sin helhet etter gjeldende regler og er ikke omfattet kampanjen.

*Med nye beboere menes tilflyttere som ikke har, eller er etablert på våre campingplasser. Dette omfatter også familiemedlemmer, og medlemmer i tilknytning til samme husstand som allerede eksisterende beboere på hhv Golan og Lundli camping.


Vi har en del ledige plasser, så dette håper vi skal være et positivt bidrag til at klubben skal få tilfang på nye beboere på plassene våres. Det lønner seg altså for alle å verve nye beboere til våre campingplasser.  

​For å se kart over hvilke plasser som er ledige på våre campingplasser kan du klikke her:
Lundli camping: http://www.nocc.no/lokal/salten/Sider/Kart-over-Lundli-Camping-2020.aspx

Golan camping: ​http://www.nocc.no/lokal/salten/Sider/Kart-over-Golan-camping-2020.aspx

Vi ønsker alle caravanister en riktig god sommer. 


 

Annonser

 

 

Bodø Caravanhttp://www.bodocaravan.no/Bodø Caravan
facebook Golanhttps://www.facebook.com/groups/150756995046732/facebook Golan
Facebook Lundlihttps://www.facebook.com/groups/426211574101430/Facebook Lundli
Grasrotandelen avd. Saltenhttp://www.nocc.no/lokal/salten/Sider/Grasrot.aspxGrasrotandelen avd. Salten