Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Sommeren 2022 NBCC Salten - Huskeliste

​Sommersesongen er straks i gang, og vi håper alle våre medlemmer får en fin campingferie i Norges langstrakte land. Vi i styret i avdelingen, sammen med våre plassansvarlige på hhv Golan og Lundli camping minner om fristene fastsatt for oppsigelse. 

Våre campingplasser er helårsplasser, og vi håper å se flere av dere gjennom sommeren og høsten. For noen går sesongen til en ende i campingtilværelsen. NBCC avd Salten vil minne alle om de vedtatte reglene fastsatt av styret og klubbens årsmøte om oppsigelse av plassene. 

For både nye og eksisterenede medlemmer, kan vi også melde om at det på Lundli Camping i Valnesfjord vil bli install​ert WIFI i sommer. Dette blir et ekstra godt tilskudd på plassen vår. 

Følgende regler gjelder for de som har fastliggere på både Golan og Lundli som skal si opp plassene:

"Leieforhold varer inntil plassen sies opp. Fristen for oppsigelse er 1.juni og skal sendes skriftlig til plassansvarlig."
Videre sier reglementet vårt: 
OPPSIGELSE AV PLASS
"Hvis man skal forlate plassen for godt, skal teltet være fjernet og plassen ryddet innen 15. juni. Telt som ikke er fjernet vil bli fjernet og eier belastes for arbeidet. Avdelingen tar intet ansvar for disse teltene. Dette gjelder også de som har hatt hvileår og bestemmer seg for ikke å benytte plassen på området. Nøkler til strømskap og servicebygg leveres tilbake til plassansvarlig."


​Dere finner kontaktinformasjon til våre plassansvarlige ved å klikke på denne lenken: 

Kontaktinformasjon NBCC Salten ​

Dere finner våre til enhver tid gjeldende reglement for hhv Lundli og Golan her: 

Reglement Lundli 

Reglement Golan​

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig flott vår og god sommer. Vi har ledige plasser på både Golan og Lundli. Ila våren vil styret markedsføre plassene våre aktivt for nye beboere. Men de beste ambassadørene er også våre medlemmers framsnakking av plassene våre. Så spre gjerne ordet til venner, kjente og familie. Alle er hjertelig velkommen til oss. 

Riktig god sommer. Hilsen fra styret. 


 

Annonser

 

 

Bodø Caravanhttp://www.bodocaravan.no/Bodø Caravan
facebook Golanhttps://www.facebook.com/groups/150756995046732/facebook Golan
Facebook Lundlihttps://www.facebook.com/groups/426211574101430/Facebook Lundli
Grasrotandelen avd. Saltenhttp://www.nocc.no/lokal/salten/Sider/Grasrot.aspxGrasrotandelen avd. Salten