Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Ny sesong i NBCC Salten - Årsmøte gjennomført

​​​​Tirsdag 09.februar ble det avholdt årsmøte for NBCC Salten på Energihuset i Rønvikleira i Bodø. 27 medlemmer hadde tatt turen på årets årsmøte. Det ble et litt annerledes årsmøte, der middag og sosial sammenkomst, var byttet ut med 1 meters avstand og smitteverntiltak. 

På årsmøtet ble det gjennomført valg av nytt styre. Vi i klubben vil takke alle som har takket for seg, og ønske nye tillitsvalgte hjertelig velkommen. Det ble også vedtatt et nytt budsjett. Etter en økonomisk svært krevende sesong, begynner økonomien å komme på rett kjøl. 

I året som kommer har årsmøtet bestemt at vi skal øke markedsføringen av klubben og ledige plasser, samt vi skal forskjønne plassene våre på Golan og Lundli innenfor de budsjettrammene vi har. Dette vil styret i samråd med plassansvarlig følge opp, og medlemmene våre er hjertelig velkomne til å komme med innspill .

Klubben vil takke de fremmøtte og alle våre medlemmer for sesongen som har vært, og håpe på en riktig flott ny sesong 2021. Det har vært en snøfattig vinter så langt, men på torsdag 11.februar kom snøen vi har ventet på. Det er vi glade for. 

Vi håper alle våre medlemmer får en flott sesong, enten de er på Golan, Lundli eller er vanlig medlem. Fremover vil vi aktivt markedsføre klubben vår på digitale plattformer. Vi har ledige plasser både i Valnesfjord og Saltfjellet. Så spre gjerne ordet til venner og kjente. Alle er hjertelig velkommen. 

Følg NBCC Salten på sosiale medier. Vi er på både Facebook og Instagram​

Protokoll og referat fra årsmøtet finner du her: 

Protokoll NBCC avd Salten årsmøte Energihuset - 09.02.2021 Signert.pdf


 

Annonser

 

 

Bodø Caravanhttp://www.bodocaravan.no/Bodø Caravan
facebook Golanhttps://www.facebook.com/groups/150756995046732/facebook Golan
Facebook Lundlihttps://www.facebook.com/groups/426211574101430/Facebook Lundli
Grasrotandelen avd. Saltenhttp://www.nocc.no/lokal/salten/Sider/Grasrot.aspxGrasrotandelen avd. Salten