Søkeboks
Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

NBCC's samarbeidspartner er Campingportalen.no

http://campingportalen.no

Her finner du den mest komplette oversikten over campingplasser i hele landet. Til sammen over 1200 campingplasser på ett nettsted – for at det skal bli lettere å finne den rette plassen når man er på campingtur i Norge.

Mange ønsker seg også en enkel oversikt over forhandlere av campingvogner, bobiler og campingutstyr. På campingportalen.no er det registrert ca 120 forhandlere med nødvendige kontaktopplysninger og lenker til hjemmesidene til den enkelte.

Litt vill ide

«Det hele startet som en litt «halvgal» ide etter en Norgesreise for snart 4 år siden», forteller Hilde Juliussen, gründer og daglig leder av Trondheimsfirmaet Fortunaweb som står bak campingportalen.no.

Skal man feriere i de delene av Norge der campingplassene ikke ligger på rekke og rad, er det viktig å få oversikt, og det var nettopp det vi følte at vi manglet - en komplett oversikt over campingplassene. Fortunaweb i Trondheim startet oppbyggingen av det som nå er et komplett nettsted med oversikt over campingplassene i Norge.

«Da er det jo ekstra hyggelig at så mange bruker nettsiden» sier Juliussen, som ikke legger skjul på at det har vært en langt og tidkrevende jobb å bygge opp den beste og mest komplette informasjonen til caravanister som ønsker å reise i Norge.

Turforslag

Campingportalen inneholder også en mengde turforslag fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Målet er å være en inspirasjonskilde for alle som ønsker å feriere i Norge.

Fokus er i all hovedsak å være et bindeledd mellom campingplassene og campingturistene.

Flere og flere campingplasser har valgt et samarbeid med campingportalen.no for å kunne gi turistene en komplett presentasjon av sin plass. Det er plass til flere.

«Vi vil jobbe kontinuerlig for best mulig innhold til caravanister – da blir det suksess for alle!» sier Hilde Juliussen, som fra denne utgaven får fast side i Bobil og Caravan Magasinet.

Link: http://campingportalen.no/nb/nyheter/nbccnytt/f%C3%B8r-reisen-p%C3%A5-reisen-nyttig-informasjon/nbccs-nye-samarbeidspartner

Link til Bobil og Caravan Magasinet (tidligere Caravan).
http://www.nocc.no/Sider/BoCM.aspx


 

Annonser