Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Turreferat fra høsttreff på Hafsten 2015

Et lite turreferat.

Etter å ha jevnlig sjekket «Yr» sin app siste uke, og med konklusjonen «det blir høyst vekslende vær» etter siste oppdatering, satte jeg av sted til Hafsten Camping fredag formiddag. Hadde tatt fredagen fri for å få mest mulig ut av helgen, og tenkte jeg ville være tidlig som representant for Treffkomiteen og ønske treffgjestene velkommen når de ankom.

Hafsten camping var et nytt bekjentskap for undertegnede, men hadde hørt gode ting fra andre i caravanmiljøet. Hadde vært inne på hjemmesiden deres også, og så at det var nesten ikke den ting de ikke kunne tilby av aktiviteter og events. Det lovte også godt da jeg kom dit, en stor og innbydende bygning som huset både resepsjon, bar og restaurant. Innsjekking gikk greit, og vi hadde fått noen fine plasser i skråningen på oversiden av resepsjonen.

Samboeren min, Monika, og barna skulle komme i hennes bil etter jobb og barnehage. Været var pent da turgjestene begynte å ankomme. Våre svenske venner Solbritt & Lars, Franco & Monica og Claes & Annika, som har vært med på mangt et Pinsetreff på Listranda, var blant de først ankomne. Et hyggelig, nytt bekjentskap for oss i Treffkomiteen var Åse og Finn Åge, som ligger fast på Listranda, men som tok en tur i bobilen sin. Veldig trivelig! Svein & Marianne Skjelin kom, og Ragnhild og Stein Solhaug hadde med barnebarnet Nikela. Totalt ble vi 10 ekvipasjer, og vi samlet oss fint mellom resepsjonen og servicebygningen med super utsikt til vann på 2 sider!

Hafsten Carthagoer.JPG   

Bente og Knut-Erik kom i sin nyinnkjøpte Carthago, og hadde med kokeplate, storkjele og remedier til ertesuppe. Vi hadde strålende sol da vi dannet langbord foran bilen til Ragnhild og Stein, og suppa var kjærkommen da vi begynte å bli sultne. Etter hvert som kvelden kom sigende på kom det både øl og en liten konjakk til kaffen. De fleste var slitne etter reise og jobb og tok kveld forholdsvis tidlig (vel vitende om at det kom en dag etter).

Lørdag var satt av til fri avbenyttelse, og vi hadde minigolf på programmet til de som ønsket. Vi ble 5 voksne og 5 barn som spilte, og konkurransen var knallhard men tonen gemyttlig og preget av «good sportmansship» som seg hør og bør.

Minigolf Hafsten.JPG
 

Campingen ligger naturskjønt til, og en del valgte å spasere rundt i området.

Været var veldig vekslende på lørdag, med en del regn, med da klokken ble 15.00 og vi skulle gå i gang med hesteskokasting var det opphold, og det ble et flott arrangement. Familien Solhaug dominerte, med seier i barneklassen til Nikela, og herreklassen ble vunnet av Stein. Monika Melseth vant kvinneklassen.

Hestesko hafsten.JPG
 

Etter hesteskoen samlet vi oss foran (og under markisene til) Carthagoene til henholdsvis Bente og Knut-Erik og Brit og Arvid for grilling. Vi spiste og hygget oss, og praten og latteren satt løst utover kvelden selv med surt vær og regn.

Søndag var været igjen strålende, og vi startet tippetrim klokken 11 på formiddagen. Hafsten har fine turleder i omegn, og Brit og Arvid hadde laget poster med spørsmål som de hadde vært og hengt ut langs en løype på forhånd. Deilig å røre litt på seg i det fine været!

Tippetrim Hafsten.JPG
 

Vi hadde avskjedskaffe ved langbord foran bilen til Ragnhild og Stein klokken 13. Det ble delt ut premier både til barn og voksne for tippetrimmen og vi hadde loddsalg med fine premier der og.

Det var heldigvis ingen hast med å sjekke ut, da campingen hadde satt klokken 17 som siste frist, og mange av oss koste oss litt ekstra i solen og grillet før vi pakket sammen og reiste.

Jeg må si Hafsten camping var et positivt bekjentskap. Det var rent, pent og ordentlig, det ligger i fantastiske omgivelser, og søndag ettermiddag kom en representant for campingen opp til oss mens vi var samlet og ville forsikre seg om at vi hadde hatt et fint opphold!

Undertegnede med familie, og familien Berg, var i alle fall så fornøyd at vi bestilte påsken der før vi reiste, og flere av de andre vurderte det samme.

For å skulle forsøke å trekke en samlet konklusjon etter treffet må jeg si vi lykkes veldig godt. Alle var blide og fornøyde, og var enige om at det hadde vært en fin tur selv med det vekslende været

 

Takker alle for en flott tur, mvh Dagfinn E. Pedersen m/familie. 


 

Annonser

 

 

ØstaCar på netthttps://www.ostcar.no/ØstaCar på nett
NBCC Østfold på Facebookhttps://www.facebook.com/nbccostfold/NBCC Østfold på Facebook
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
RSA Bobilhttps://rsabil.no/bobilverksted/RSA Bobil
Perry & Williams Caravan Rådehttp://www.williams-caravan.no/Perry & Williams Caravan Råde
logo_mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/logo_mysen
Kroke Caravan Østfoldhttp://www.krokenostfold.no/Kroke Caravan Østfold
Team Verksted - Rådehttp://www.teamverksted.no/no/avdelinger/radeTeam Verksted - Råde
evjuahttp://www.evjua.no/evjua
Stordal Autosenterhttps://www.facebook.com/pages/category/Motor-Vehicle-Company/Stordal-Autosenter-as-1486557798256561/Stordal Autosenter