Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Referat fra høst-treff 2017

​​​
​Vi hadde et veldig trivelig høsttreff på Vita Sandars camping i Dalsland 8-10 september.
8 familier og par hadde meldt seg på til treffet vårt, og det var veldig hyggelig at vi både hadde en «førstereis»-familie, og gjester fra 2 andre avdelinger. De «førstegangstreffende» var Camilla Martinsen, Monica Simensen og deres sønn Nicolai. De fikk forøvrig en liten presentasjon i siste nummer av Øst-Car. Tydelig at campingbasillen har satt seg! Vi hadde med Liv Norum og Terje Westerby fra Avd Follo. De kom allerede torsdag i bobilen sin, og var på plass da undertegnede kom på fredag. Et annet par som kom tidlig var Hasse og Gun-Brit fra vår «vennskapsavdeling», avd. Halland i Svensk Caravan Club. De er nærmest for faste å regne på treff i Avd Østfold. Hasse har alltid med trekkspillet på treff, og Terje Westerby er også lidenskapelig trekkspiller, så når de to i tillegg ble akkopagert av «vår egen» Jarle Hatlelid på trompet og gitar var underholdningen sikret. 
 
Det ble grillet pølser som velkomst fredag kveld hvor vi satt i teltet vi hadde tatt med og slått opp, og når gutta da dro igang med samspill var stemningen på topp! Det er noe helt eget med levende musikk!!
 
Vi hadde, som vanlig, ikke lagt opp til noe stramt program og været var litt imot oss, men gode caravanister lar seg ikke stoppe av slikt! Halvparten av oss (vi med barn) tok turen inn til Mellerud og dro i badeland. Ungene storkoste seg, og vi voksne hadde det ikke så aller verst vi heller:-)
Etter badingen var vi på pizzeria og spiste en deilig lunsj. 
De som ikke ble med på bading hadde andre sysler. Været bedret seg utover formiddagen, og noen gikk tur i det flotte, naturskjønne området. Andre dro på shopping i og rundt Mellerud.
Klokken 16 var alle klare for hesteskokasting, og klokken 18 tente vi grillene. Hyggelig samvær med trivelige mennesker utover lørdagskvelden.
 
Vi hadde som vanlig loddsalg på lørdag, og trekningen, samt premieutdeling til barna for flott innsats under hesteskokastingen, ble avholdt under avskjedskaffen søndag. Været var veldig skiftende også søndag, så da regnet styrtet ned i det kaffen skulle begynne trakk vi likegodt inn på kjøkkenet i servicebygningen. Teltet hadde vi allerede pakket ned, men det var et flott kjøkken med mange både koke-og sitteplasser, så det var intet problem for løsningsorienterte caravanister. 
 
Plassen var fin, og deltakerne flotte, så da var det i grunn ikke så farlig at været var litt skiftende, topp hadde vi det uansett!!
 
Takker alle de som var med for et supert treff, og håper vi kan bli enda flere på treff i 2018!
 
Mvh. Dagfinn

 

​ ​

en_del_dro.jpg En del dro i badebasseng i Mellerud på lørdag. Påfølgende pizzeriabesøk var obligatorisk. En av de minste deltakerne sovnet ved bordet etter mat :-)

de_minste.jpg

 De minste fikk stå litt nærmere pinnen.​

barn_voksne.jpgBarn og voksne i skjønn forening.

 julie.jpg

 Julie Berg i aksjon!

 einy.jpg

Einy i dyp konsentrasjon!

 hestesko_obl.jpg

Hesteskokasting er obligatorisk på treff. Her er Terje Westerby, gjest fra avd. Follo, i aksjon.

 langbord.jpg

Hyggelig med langbord. Teltet ble satt opp til treffet, men ble bare brukt ved nedbør.

nye_medlemmer.jpg Og hyggelig med nye medlemmer. Monica Simensen og Camilla Martinsen var med på sitt første treff i regi av NBCC. Første treff er gratis!

hoppeslott.jpg Hoppeslott er alltid populært!!!

trivelig.jpg Trivelig med besøk på treff fra andre avdelinger. Her er Hasse Karlsson fra Avd Halland i Svensk Caravan Club i samtale med Monika.

hestesko.jpg Hesteskokasting er "alvorlig" moro, her blir vinnerne i de ulike klassene annonsert.

​​​kaffe.jpg

Vi trakk inn til avskjedskaffe og loddsalg, men været skiftet fort, og ute på dette bildet har det blitt sol igjen.

​​************


 

Annonser

 

 

ØstaCar på netthttps://www.ostcar.no/ØstaCar på nett
NBCC Østfold på Facebookhttps://www.facebook.com/nbccostfold/NBCC Østfold på Facebook
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
RSA Bobilhttps://rsabil.no/bobilverksted/RSA Bobil
Perry & Williams Caravan Rådehttp://www.williams-caravan.no/Perry & Williams Caravan Råde
logo_mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/logo_mysen
Kroke Caravan Østfoldhttp://www.krokenostfold.no/Kroke Caravan Østfold
Team Verksted - Rådehttp://www.teamverksted.no/no/avdelinger/radeTeam Verksted - Råde
evjuahttp://www.evjua.no/evjua
Stordal Autosenterhttps://www.facebook.com/pages/category/Motor-Vehicle-Company/Stordal-Autosenter-as-1486557798256561/Stordal Autosenter