Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Nossan Ljusfestival 2018

​​Nossan Ljusfestival; – En opplevelsesrik vandring i en mørk høstkveld.

For ellevte gang arrangerte Grästorp kommune i Sverige sin «Ljusfestival» i dagene 29.09 til 06.10. I de høstdagene festialen varer forvandles det lille samfunnet Grãstorp til et livlig onmråde for hele familien på kveldstid. Det er satt opp lyskastere og laget ulike inntallasjoner langs elva Nossan i en passelig lengde for en spasertur på kveldstid. De forskjellige lysinnstallasjonene skaper en spesiell stemning, og det er lagt inn en egen liten sløyfe med litt ekstra skumle effekter. Det hender også at noen av de skumle figurene man tror er utkledte dukker plutselig kommer bort til deg.

Turen blir avsluttet ved store telt, hvor det er servering av både noe å spise og drikke. I de to helgene denne festivalen varer, er det konserter fra en utendørs scene på kveldstid. I tillegg kjøres det et spektakulært lasershow enkelte kvelder. 
Det svenske barncanserfondet (Barnekreftforening) har en stand hvor de selger lys som settes ut på elven hvis været tillater det, og de flytende lysene bidrar til å skape litt ekstra magi i kveldsmørket.
Så hvis det er noen som har lyst på en ekstra opplevelsetur til høsten, arrangeres det slike festivaler både i Grãstorp og et par andre steder i overkommelig avstand for oss Østfoldinger hvert år. Vi var også så heldige å finne en overnattingsplass i passelig gangavstand fra festivalområdet, Brãnnebacka. En enkel campingplass for campingvogner og bobiler. Nydelig toalettanlegg og strøm inkludert i prisen. Så hvis det er noen som lurer på hva en helg om høsten skal brukes til, sånn midt mellom sommer og vinter, anbefales en tur til en av disse «ljusfestivalene». Det er bare å gå inn på nettet for å få mer informasjon når tiden nærmer seg. http://www.nossanljusfestival.se/

Brit​

IMG_0901x.jpg 

IMG_0902x.jpg 

IMG_0908x.jpg 

IMG_4121x.jpg 

IMG_4122x.jpg 

IMG_4124x.jpg 

IMG_4130x.jpg 

bilder, ljusfestivalx.jpg


 

Annonser

 

 

ØstaCar på netthttps://www.ostcar.no/ØstaCar på nett
NBCC Østfold på Facebookhttps://www.facebook.com/nbccostfold/NBCC Østfold på Facebook
Norum Bobilgårdenhttp://www.norumbobilgaarden.no/Norum Bobilgården
RSA Bobilhttps://rsabil.no/bobilverksted/RSA Bobil
Perry & Williams Caravan Rådehttp://www.williams-caravan.no/Perry & Williams Caravan Råde
logo_mysenhttps://www.ferda.no/avdelinger/mysen/logo_mysen
Kroke Caravan Østfoldhttp://www.krokenostfold.no/Kroke Caravan Østfold
Team Verksted - Rådehttp://www.teamverksted.no/no/avdelinger/radeTeam Verksted - Råde
evjuahttp://www.evjua.no/evjua
Stordal Autosenterhttps://www.facebook.com/pages/category/Motor-Vehicle-Company/Stordal-Autosenter-as-1486557798256561/Stordal Autosenter