Egne aktiviteter

NBCC Aktiviteter

Om foreningen

​​​​​​​​NBCC avd.123 Målselv og omegn ble stiftet i 1978 og har pr 31.12.2016, 223 gyldige medlemskap.

Medlemmer er i hovedsak hjemmehørende i Målselv - Balsfjord - Sørreisa - Dyøry -  Lenvik og Senja kommunene.

Hva gjør vi for medlemmene:

Vår avdeling har egen oppstillingsplass for vintercamping ved Møllerhaugen i Målselv. Her har vi plass til 40 vogner/bobiler. På Møllerhaugen har vi fast tradisjon med påskearrangement hvor alle er velkommen til delta. Aktivitetene er spesielt rettet mot barna.

Andre aktiviteter: Medlemsmøter, teknisk kontroll i samarbeid med Finnsnes Vegstasjon og vår naboavdeling Bardu, øvelseskjøring/merkekjøring og høsttreff.

Lokale medlemsfordeler.

Årsmøteprotokoller og referat fra styremøter ligger i meny opptil venstre

Det nye styret valgt på årsmøte 2017​​​:

Leder:            Håvar Løberg                  913 63 561   haa-loeb(at)online.no
Nestleder:      Berit Hansen                 ​                     beranith(at)hotmail.com
Sekretær:       Iris Eriksen                      Ny               Iris.Eriksen(at)​malselvskolen.no​
Kasserer:        Annichen Solvold            994 62 350  annichen.hansen(at)hotmail.com
Styremedlem: Nils-Arne Solvold
Styremedlem: Knut Herman Berntsen                       knut.h.berntsen(at)gmail.com
1. Vararepr.     Frank-Ivar Falsen                                frank.falsen(at)gmail.com
2. Vararepr.    Hedly Lande                    Ny​​

Div komiteer og utvalg