Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Slik gikk høsttreffet 2020

​​​ 

Helgen 4 - 6 september 2020 hadde litt skiftende vær, men for det aller meste var det sol om dagen og nydelig måneskinn om kvelden. 

Oppmøte var godt med 22 campingenheter representert denne helgen. Noen hadde kommet allerede på onsdag. Alle fikk med seg noen rebusspørsmål på ark som kunne besvares og leveres inn i løpet av helgen til Reidun.

 høst20202.jpeg

På fredagen var det felles kveldssamling med potetgull og ships på småbord som var satt opp med 1 meters mellomrom som et langbord med koronaregler som ble fulgt. Premiering fra lotteri ble delt ut og stemningen var god. Utover kvelden ble det litt regnvær og mange satte seg i forteltene sine og fortsatte praten. Flott måneskinn inniblant noen skyer både torsdag og fredagskvelden.

høst20203.jpeg

På lørdagen var det stigegolf litt etter kl.13 og stemningen var god i sola.

 høst20201.jpeg

På ettermiddagen kl.16.00 ble det satt i stand bord og stoler rundt ved servicebygget og kokken Johnny Winther hadde laget til glutenfri ertesuppe til alle som ville ha på treffet. Som tilbehør var brød og flatbrød. Suppa falt i smak hos alle og det var lite med rester så dette går an å gjøre igjen. De 3 bildene har Jørn Anders Brunsvik knipset og alle på treffet samtykket om å kunne legge bildene på nett.

Koselig treff. 


 

Annonser