Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Høsttreffet på Beverøya 2018

​​​​​​​​​​Høsten er kommet og NBCC avdeling 163 Kongsberg og omegn hadde laget til høsttreff på Beverøya camping i Bø den 7. til 9. september.
Noen var på plass allerede torsdag, men de fleste kom på fredagen, og vi ble til sammen16 enheter fra klubben. Været var ikke så ille på fredag med stort sett oppholdsvær.  Leder Jørn gikk en runde og informerte alle deltakerne om at vi hadde fått låne ett telt med gassbrenner der vi kunne ha arrangementer. 
Det ble offisiell åpning av treffet kl 20.00 på fredagen, og etter det var det tid for sosialt samvær. Fredagskvelden ble en kveld med mye latter og hygge. Noen fikk seg også en svingom utover kvelden. Legger inn noen bilder fra treffet.

Høsttreffet treffvert ønsker velkommen.jpgHøsttreffet kveldssamling.jpgHøsttreffet svingom.jpgHøsttreffet sponset av Biltema 2.jpg

Lørdag kom med opholdsvær og ett solgløtt i ny og ne. Kl.14.00 var det tid for den obligatoriske hesteskokastingen, med to runder for både damer og herrer. Vi fikk også til en runde i ett nytt spill før regnet satte inn for fullt. På kvelden samlet vi oss igjen i teltet for mer sosialt samvær. 
Søndag var oppbruddets dag og på grunn av været ble det til at de fleste pakket og sa farvel enkeltvis.
Styret benytter anledningen til å ønske alle medlemmer en riktig god høst og vinter, og håper at så mange som mulig har anledning til å komme på jubileumstreffet på Sandviken camping i Tinn 31. mai til 2. jun. Mer informasjon kommer.​​


 

Annonser