Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

30 ÅRS JUBILEUM

​​​​​​​​​​​I anledning at NBCC avd. Kongberg og Omegn er 30 år i 2019, inviterer arrangement- komiteèn til Jubileumstreff helgen 30 mai til 2 juni 2019. balloons-1869790_1920.jpg

Image by Pexels from Pixabay 

Møteplassen er på Sandviken Camping, en idyllisk campingplass som ligger ved Tinnsjøen, den har campinghytter til leie og ulike teltplasser i tillegg til plasser for bobil, campingvogn eller buss. Medlemmer vil bli tatt i mot og anvist plass sammen med klubben. Klikk gjerne på linken til campingplassen: Sandviken Camping.​

På fredagen blir det samling rundt langbord så man kan bli kjent.

Lørdagen blir den store dagen, og det er lagt opp til dette programmet:

Kl. 9.15 blir vi hentet av buss som tar oss med til Mæl Stasjon.

Kl. 10.00 tar vi toget til Rjukan med egen guide med oss ombord.

Kl. 11.00 blir vi hentet av bussen på Stasjonen og de tar oss videre på guidet tur rundt i verdensarvbyen Rjukan som til slutt tar oss med opp til Vemork.

På Vemork deles vi i 2 grupper, den ene blir med på omvisning mens den andre forsyner seg med kaffe og rundstykker, etterpå bytter gruppene.

Vemork_fabriek_1.png

Bildet er fra Vemork fabrikker. Frigitt av Wikipedia.​Navngivelse: Quistnix at nederlandsk Wikipedia

Kl. 15.00 inntar vi Jubileumsmiddagen i Caffeen til Vemork og ca kl.16.30 blir vi hentet av bussen som tar oss trygt tilbake til Sandviken Camping. På campingplassen vil vi fortsette med feiringen ved langbordet og vi kan fortelle mange gode historier.

Hjemreisen er på søndag.

Hele arrangementet for denne helgen vil koste den nette sum av kr. 500,- pr. campingvogn/bobil eller buss for 2 personer.

For påmelding ta kontakt med: 

Leder Jørn Anders Brunsvik på mobil: 477 55 943 eller mail: bruns@online.no​


 

Annonser