Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Avtroppende leder

​Takk for meg

Etter to år takker jeg for meg, det har vært et interessant og begivenhetsrikt engasjement. Mange hyggelige styremøter og kreative styremedlemmer, der vi har arbeidet for medlemmenes interesse.

Jeg/vi har den siste tiden hatt fokus på den minkende medlemsmassen noe vi har gjort tiltak for å snu. Mange av tiltakene vil bli gjeldende fra og med 2017 sesongen, med for eksempel hyppigere og mindre treff. Slik at vi enklere kan stifte bekjentskap med andre medlemmer.

Spontantreff som vi har valgt å kalle dem kan opprettes av alle medlemmer og vi vil være med å videresende informasjon til medlemmer, legge det inn i vår aktivitetskalender samt stille lydanlegg til disposisjon.

Fra å ha vært mer enn fulltids "caravanist" med bobil og eierskap i FLO fritid AS har jeg nå solgt både aksjer og kjøretøy til fordel for båt.

DSC_0980.JPGBåttur til Hamnarholmen i Tysvær (foto: John Søren Falnes)


DSC_0992.JPG Kveldsstund på Hamnarholmen i Tysvær 1. oktober 2016(foto: John Søren Falnes)


DSC_1008.JPGKveldsstund på Eriksholmen i Ryfylke 9. oktober 2016(foto: John Søren Falnes)

Ikke at jeg vil forsøke å overtale noen til å gå samme vei, for langt fra samme frihet med båt som med bobil og campingvogn. Med bobil og campingvogn leser en værmelding for å finne ut hvor en skal dra, med båt så leser en værmelding for å finne ut om en kan dra.

Alt har sin tid, skal aldri si aldri til at det blir bobil eller campingvogn igjen.

Ønsker dere en fin sesong med mange rullende opplevelser.

Hilsen

John Søren Falnes


 

Annonser

 

 

FLO fritid AShttp://www.flo-fritid.noFLO fritid AS
z 1 1 1http://www.nocc.noz 1 1 1