Medlemskap og fordeler

​​​​​​​​​ 

MEDLEMSKAP

Medlemskap koster kun kr. 600,- pr. år og løper fra dato til dato. Er du mellom 18 og 25 år kan du velge NBCC Ung under Medlemskategori i skjemaet og få medlemskapet til kr. 250,- per år frem til du fyller 25.

For informasjon om hvilke fordeler du har ved å være medlem, se våre medlemsfordeler. Informasjon om hvordan vi arbeider og vårt politiske regnskap, finner du under Om NBCC.

For å melde deg, kan du velge å skrive inn ditt mobilnummer i feltet under og trykke neste. Da blir navn og adresse som er registrert på nummeret hentet og da trenger du bare å fylle inn resten av de påkrevde feltene. Du kan også la feltet stå tomt, og trykke neste for å fylle inn all informasjonen selv. Ønsker du å betale innmeldingen med kredittkort og slippe å vente på faktura, huk av for dette nederst i skjemaet, så blir du videresendt til en betalingsside.

NB! Om navn og adresse blir hentet fra mobilnummeret, sjekk at navn og adresse er riktig, slik at vi slipper å få posten din i retur!

​​Bli medlem HER! NB! Husk å legge inn rett avdeling!

Oppdatert 24.01​.2019

 

Priser for bytting av gassflaske:NBCC har avtale med AGA om levering av propan.​

Trenger du gass! kontakt leder Optimisthaugen
  
Pris for bytte av gass:
11 kilo stål eller aluminium kr 280,-
10 kilo kompositt kr 280,-
5 kilo kompositt eller stål kr 200,-

 
Oppdatert 15.04.2019

MEDLEMSFORDELER:

Senjatrollet:Tekst: Bjarne Eikefjord

​​Senja kan skryte av å ha verdens største troll og trollkjerring. Trollet, som holder til på Finnsæter i Berg kommune, rager 17,96 meter over bakken og veien 125 tonn. Det er registrert i Guinness Rekordbok (1997) og markedsføres som verdens største troll.

Selve trollet bygger på et gammelt sagn, og ligger som seg hør og bør like ved kultursenteret Hulderheimen. Rundt trollet ligger også en trollpark, og inne i selve trollet er det en egen eventyrverden fordelt på to etasjer.

I Hulderheimen er det galleri, tinnsmie, brukskunst, smykkeavdeling og salg av suvenirer. Her er det også servering av mat og drikke. Gangveien opp mot Hulderheimen kalles Signaturtråkket, og en rekke kjendiser har etterlatt seg både hånd- og fotavtrykk i betongen der. Sommeren 2007 fikk Senjatrollet sin egen trollkjerring, reist på hans venstre side. De to ble viet av prest John-Daniel Solhaug foran 1800 fremmøtte.

Trollparken holder åpent fra medio mai til september, og er et opplevelsessenter og turistattraksjon på ytre Senja i Troms. Besøkende kan få besøk av trollfar som forteller sagn. Litt trolldans hører også med. Inne i Trollet er det 2 etajser med grotter som er bygd på gamle sagn fra Senja. På Hulderheimen er det kafe, suvenirsalg, Norges største muggesamling og oljemalerier laget av Trollfar selv. Parken har stor parkeringsplass med tømmestasjon og ferskt vann.

1 Trollparken på Senja.JPG
 

Medlemmer i Norsk Bobil og Caravan Club, Caravan Club of Sweden og SF-Caravan får 16,5 % rabatt på inngang i Trollet ved fremvisning av gyldig medlemskort.

Les mer om åpningstider, priser og fasiliteter på senjatrollet.no​.

senjatrolletlogo.jpg​Senjatrollet AS, Trollveien 6, 9385 Skaland | shuldra@online.no​​ |
​975 66 643 / 976 07 609​


Polar park:

​​​Tekst: Bjarne Eikefjord. Foto: Tommy Simonsen

​I Salangsdalen i Bardu kommune, 72 km nord for Narvik og 184 km sør for Tromsø ligger Polar Park. Der kan du møte ulv, brunbjørn, gaupe, moskus, elg, hjort og rein. Parken er åpen året rundt, og er samarbeidspartner med NBCC.

2 Gauper i lystig lek.jpg
 

Parken dekker 1100 mål hvor dyrene får utfolde seg i store naturlige innhegninger som sikrer villmarkspreg. De fleste dyrene går fritt og kan oppleves på forholdsvis nært hold, rovdyrene derimot har høyere sikkerhetstiltak. Gjestene i parken kan få både rovdyrguiding, besøke lekeområder eller prøve en av Norges lengste ziplines på 600 meter.​


 

Mange velger å bli over flere dager da parken har en egen parkeringsplass for bobiler og campingvogner. For eksempel prøve å fiske i elven som renner rett gjennom parken, eller grille ved grillplassene som er satt opp inne på parkens områder. En koselig restaurant stiller sulten, og det er også mulig å reservere Tømmerhytta med plass til 45 gjester for middagsarrangementer. Tømmerhytta er innredet med stilfulle trebord og sitteplasser i form av benker med reinsdyrskinn. I senter av Tømmerhytta ligger en bålplass som setter en ekstra spiss på opplevelsen.

For full oversikt over åpningstider, priser og fasiliteter, se ​polarpark.no.​

Medlemmer i Norsk Bobil og Caravan Club, Caravan Club of Sweden og SF-Caravan får 15 % rabatt på inngang til Polar Park, tømming av toalett og stellplass/camping ved fremvisning av gyldig medlemskort.

logo.pngPolar Park, 9360 Bardu | post@polarpark.no​​ | 48 24 00 00​

Polarbadet:

​​Po​larbadet ligger i Bardufoss i Målselv kommune midt i Troms fylke, og ble nylig kåret til Norges beste bad. Der finnes store uteområdet med kafe, boblebad, minigolf, idrettsanlegg og trimløyper. I kafeene får man det som trengs av forfriskninger, og har man glemt badetøyet så er også det å få kjøpt.​

Se mer om åpningstider, priser og alle fasiliteter på polarbadet.no.​

NBCC har samarbeidsavtale med Polarbadet som sikrer medlemmer i Norsk Bobil og Caravan Club, Caravan Club of Sweden og SF-Caravan 20 % rabatt på offentlig bading i anlegget. Rabatten oppnås ved fremvisning av gyldig medlemskort for medlemsfamilier.1 Polarbadet.jpg

Polarbadet AS, Rustahøgda, 9325 Bardufoss​ | firmapost@polarbadet.no | 77 83 27 70


 

Dekkmann:
Dekkmann.png

NBCC har inngått en eksklusiv avtale med Dekkmann der du ved fremvisning av betalt medlemskap får gode rabatter på alt som har med dekk å gjøre, til hele din bilpark.

Forsikring:

NCC-Forsikring tilbyr svært gode medlemsfordeler til deg som er NBCC-medlem. 

Som medlem i NBCC får du tilgang til et bredt tilbud av forsikringer gjennom NCC-Forsikring til konkurransedyktige priser. NBCC er opptatt av hele tiden å kunne tilby medlemsfordeler som ivaretar medlemmenes interesser som camper.
  

Vi kan tilby følgende spesialtilpassede produkter:

Campingvognforskring - 25 % rabatt
 • Spikertelt med innbo er forsikret på samme vilkår som vogna (brann/tyveri eller kasko), også når campingvogna er fjernet.
 • Med kaskoforsikring dekkes skader forårsaket av insekter og gnagere.
 • Egen Fastliggerforsikring med:
  • Høyere forsikringssum for innbo og løsøre.
  • Høyere forsikringssum per enkeltgjenstand.
  • Øl, vin og brennevin dekket.
 • Kaskoforsikringen omfatter også ferieavbrudd.
  Får du en skade som gjør at ferieturen ikke kan gjennomføres som planlagt eller må avbrytes, erstattes utgifter til alternativ overnatting og reise. 
Campingbilforsikring (bobil) - 25 % rabatt
 • Løst utstyr og personlige eiendeler dekkes med inntil 15.000 kroner.
 • Fastmonter tilbehør dekkes med inntil 10.000 kroner.
 • Med kaskoforsikring dekkes skader forårsaket av gnagere og insekter.
 • Velger du å utvide forsikringen til plussdekningen for campingbil får du redusert egenandel og en veldig god utvidet dekning og varighet på leiebil, samt egen motor-, girkasse- og drivlinjeforsikring.
 • Nøkkelforsikring ved skade eller tap av bilens nøkkel, gjelder med kaskoforsikring.
 • Rens av tank ved feilfylling av drivstoff, gjelder med kaskoforsikring.
Reiseforsikring - 20 % rabatt
 • Utvidet varighet til 60 dager per reise.

  Reiseforsikring kan kjøpes for én person eller for hele familien. Den omfatter ferie-, fritids- og tjenestereiser uten krav til overnatting.

  Reiseforsikringen dekker:
 • Reisegods som blir skadet eller stjålet.
 • Forsinkelser (inkluderer også forsinket bagasje).
 • Reiseansvar (utenfor Norden).
 • Reisesyke (inkluderer også hjemtransport, hjemkallelse og reiseavbrudd).
 • Ulykke.
 • Avbestilling av reise, eksempelvis i forbindelse med sykdom.
 • Evakuering.
 • Rettshjelp.
Øvrige forsikringer

NCC-Forsikring tilbyr naturligvis også alle andre skadeforsikringer, med gode fordeler for deg som NBCC-medlem:

 • Bilforsikring - 10 % rabatt
 • Villaforskring - 5 % rabatt
 • Innboforsikring - 5 % rabatt
 • Båtforskring - 5 % rabatt
 • Fritidshusforsikring - 5 % rabatt
Øvrige rabatter

Inntil 15 % samlerabatt
Ved å samle tre forsikringer hos oss får du inntil 10 % samlerabatt. Ett av produktene må være et hovedprodukt; bil, hus, fritidshus eller innbo. Samler du fem forsikringer, hvorav to er hovedprodukter, får du inntil 15 % rabatt på dine forsikringer.

Enkelt å bytte til NCC-Forsikring
Vi ordner alt det praktiske ved et eventuelt bytte av forsikringsleverandør. Du trenger ikke vente til hovedforfallet lenger. I dag kan man bytte forsikringsselskap med en måneds varsel til angivende selskap. 

Kontakt oss på telefon 815 52 455, e-post nccforsikring@nocc.no.

Benytt deg av våre medlemsfordeler NÅ! Se flere medlemsfordeler her​.

 


 

Annonser

 

 

Norbilhttp://www.norbil.no/Norbil
Dekkmannhttp://www.dekkmann.no/Dekkmann
Gosh ScanMarkhttp://scanmark.no/Gosh ScanMark
Riis Bilglass HarstadRiis Bilglass Harstad
Tinehttp://www.tine.no/Tine
Harstad Dekksenterhttps://www.facebook.com/pages/Harstad-dekksenter/372354702867052?fref=tsHarstad Dekksenter
Godt lokalthttp://www.spesialgrossisten.noGodt lokalt
Grasrotandelhttp://www.norsk-tipping.no/grasrotandelenGrasrotandel