Siste nytt!

​​​Oppdater din kontaktinformasjon og få muligheten til å vinne premie!​

For at du som medlem i Norsk Bobil og Caravan Club skal få mest mulig utbytte av medlemskapet, er det viktig at vi har riktig informasjon registrert på deg.

  • For at du skal kunne få det digitale medlemskortet på mobiltelefonen.
  • Gyldig medlemskort.
  • Slik at du til enhver tid kan ha de nyeste oppdateringene av medlemsfordeler.
  • Alle AGA-forhandlere du får rabatt hos.
  • Direkte linker til samarbeidspartnere.
  • Oversikt over campingplasser med rabatter.
  • 15 % rabatt i en BilXtra-butikk.
  • Nyhetsbrev med nyttig informasjon.
  • For at du skal kunne få fakturaen sendt til din e-post mm.

Send ditt navn, adresse, mobilnummer og e-post adresse til post@nbocc.​no​. Blant alle som sender inn trekker vi tre vinnere som vinner et flott dashbordkamera DOD LS475W+, et eksklusivt bollesett fra italienske Guzzini eller lekre glass fra Strahl. Vinnerne trekkes 16. desember 2019, slik at det kommer frem i god tid før jul.

Publisert: 20.10.2019


Bestilling av CKE:

Camping Key Europe​​ (CKE) administreres av NHO Reiseliv, og er et campingkort man trenger på mange campingplasser. Bestillingen av dette kortet​ har vært nede, men vi kan nå informere om at bestillingen har kommet på plass igjen.

For NBCCs medlemmer, kan kortet bestilles herfra, og så klikker du deg videre på "Her bestiller ​du kort som medlem av Norsk Bobil og Caravan Club".

Du kan lese mer om kortet her.

Oppdatert 12.02.2019​​


Gass priser:NBCC har avtale med AGA om levering av propan.

Trenger du gass, ta kontakt med Børre Myrvang på tfl: 959 422 07.


  
Pris for gass på kontoret:
11 kilo stål eller aluminium kr 280,-
10 kilo kompositt kr 280,-
5 kilo kompositt eller stål kr 195,-

Oppdatert 12.02.2019​​

Endringer i AGA-gassavtalen​

NBCC har over flere ti-år hatt en rabattavtale med AGA på propan der NBCCs medlemmer har fått stemplet rabattkortene og fått hver fjerde fylling/bytte gratis. For kort tid siden fikk NBCC beskjed om at avtalen med stemplingskort endres. De tradisjonelle stemplingskortene vil ikke lenger kunne brukes etter 31.12.2018. Det vil ikke lenger være mulig for AGA å behandle manuelle stemplingskort individuelt.

Endringer
Noe av årsaken til det hele er at revisjonstiden for gassflasker har blitt endret fra 15 år til 10 år. I tillegg har myndighetene innført Co2-avgift på propan på flasker. Disse endringene har medført for store ekstra kostnader for AGA. Det har vært intens jobbing for å få på plass en endret avtale mellom AGA og NBCCs medlemmer.

Digitalt medlemskort
Gassautomat.jpgNBCCs medlemmer vil få glede av en rabatt på 20% på alle AGA sine flaskeautomater, så snart leverandøren av disse automatene har oppdatert programvaren. Det digitale medlemskortet må brukes for å kunne få denne rabatten. AGA vil plassere ut flere automater rundt om i landet fortløpende for å få best mulig dekning i hele landet. NBCC vil gi grundig informasjon til alle medlemmer så snart dette er klart og ny avtale kan benyttes.

NBCC jobber også sterkt for å få til rabattavtaler på propan gjennom butikk-kjeder for å sikre medlemmene best mulig landsdekkende gasstilbud videre. 

Oppdatert 20.11.2018​​


Norsk Bobil og Caravan Club:
Venstres avgiftsforslag for bobiler er STANSET!

Partiet Venstre forsøkte å øke engangsavgiften på bobiler dramatisk i budsjettforhandlingene med regjeringen. Norsk Bobil og Caravan Club, NBCC og Norges Caravanbransjeforbund, NCB, gikk kraftig ut mot forslagene som kunne medført en rasering av caravanbransjen. Etter god politisk innsats fra både NCB og NBCC, forsvant Venstres avgiftsøkningsforslag for bobiler også i år fra det videre budsjettarbeidet.​

-«NBCC og NCB vil fremheve at caravanbransjen trenger forutsigbare rammebetingelser. Bransjen kan ikke i lengden leve med at ett eller annet tilfeldig forslag fra et miniparti gjennom budsjettforhandlinger i Stortinget kan fjerne selve eksistensgrunnlaget for storparten av bransjen,»- sier Bjørn Johansen, president i Norsk Bobil og Caravan Club.

NBCC er Norges største interesseorganisasjon for brukere av bobiler og campingvogner.

Kontaktperson:
Bjarne Eikefjord
Red. Bobil og Caravan Magasinet, Tlf. +47 906 10 775, E: bjaei@online.no

Med hilsen

Norsk Bobil og Caravan Club

- Veien til en bedre campingopplevelse

Tlf: 63 82 99 90 (sentralbord)
E-post: post@nocc.no
URL: http://www.nocc.no/

Oppdatert 28.11.2017​​​​​​Førerkort klasser

På medlemsmøte 29. august hadde vi besøk av Herdis Eriksen fra Harstad Trafikkstasjon. Der presenterte hun de forskjellige førerkort klassene og informerte om minstekrav til opplæring ved søknad om utvidelse til B96 og BE.

Presentasjonen kan du se her (må lastes ned, PowerPoint) og info om minstekrav til opplæring ved søknad om utvidelse til B96 og BE kan du se her:

For mer info, se www.vegvesen.no

Oppdatert 12.10.2017​​​ 

Annonser

 

 

Norbilhttp://www.norbil.no/Norbil
Dekkmannhttp://www.dekkmann.no/Dekkmann
Gosh ScanMarkhttp://scanmark.no/Gosh ScanMark
Riis Bilglass HarstadRiis Bilglass Harstad
Tinehttp://www.tine.no/Tine
Harstad Dekksenterhttps://www.facebook.com/pages/Harstad-dekksenter/372354702867052?fref=tsHarstad Dekksenter
Godt lokalthttp://www.spesialgrossisten.noGodt lokalt
Grasrotandelhttp://www.norsk-tipping.no/grasrotandelenGrasrotandel