Barnas Camping Festival

​​​​​​​​

BARNAS CAMPING FESTIVAL FOR 16. GANG

 
 

Trollgeir og Onkel Nut er klar til å møte barna igjen på campingfestivalen i sommer.

Barnas Camping Festival arrangeres i tidsrommet 25. - 27. juni 2021 av Norsk Bobil og Caravan Club.  Treffet er samarbeid mellom NBCC avd. Gjøvik og omegn og NBCC avd. Lillehammer og omegn.

Av: Johan Bjarnaberg

Familietreffet vil i utgangspunktet bli arrangert som de siste 15 gangene, men vi må ta hensyn til Corona-pandemien.  og det kan hende noen av aktivitene må utgå eller endres på grunn av dette. Campingen og Hunderfossen Familiepark har sine retningslinjer og de skal også følges til punkt og prikke. Så lenge Campingplassen er åpen og Parken er åpen vil treffet bli gjennomført. Treffområdet vil vi i år trekke utenfor selve campingen slik at det er enkelt å holde anbefalte avstander til enhver tid. Sammen skal vi få dette til!​

Stø​tte
Vi fikk statlig støtte i 2020 for at treffet måtte avlyses og disse midlene vil bli brukt i forbindelse med årets arrangement. Mer på vår facebook side. Lørdagen kan benyttes i all hovedsak i Hunderfossen Familiepark. Distriktet rundt har veldig mye å by på, eksempelvis  områdene rundt Øyer og Lillehammer.  Vi nevner også Lilleputthammer, Barnas Gård, Olympiaparken, OL museet, Maihaugen og Skibladner. Underholdning på lørdagskvelden er nok engang med Trollgeir og Onkel Nut. Høydepunktet for barna blir trekningen av lotteriet på lørdag kveld. Med ekstra fine premier for barna og fine gavekort og fruktkurver til hele familien.

Rabatter
Vi har også i år fått en gunstig avtale med Hunderfossen Familiepark som gir betydelige rabatter til alle våre gjester. Vi tilbyr også gratis adgang til klatreparken inne i Hunderfossen familiepark for de ungdommene som blir med også i år. Alt ligger derfor til rette for nok ei trivelig helg for hele familien på Hunderfossen. Vi inviterer herved alle barnefamilier til årets treff.

For mer info og påmelding se gjerne vår Facebook side: Barnas Camping Festival​.

15 Johan følger nøye med på gullgraverne.JPG"Gullgraving" under Barnas Camping Festival 2019. Foto: Kristin Smedsrud



 

Annonser

 

 

Norbilhttp://www.norbil.no/Norbil
Dekkmannhttp://www.dekkmann.no/Dekkmann
Gosh ScanMarkhttp://scanmark.no/Gosh ScanMark
Riis Bilglass HarstadRiis Bilglass Harstad
Tinehttp://www.tine.no/Tine
Harstad Dekksenterhttps://www.facebook.com/pages/Harstad-dekksenter/372354702867052?fref=tsHarstad Dekksenter
Godt lokalthttp://www.spesialgrossisten.noGodt lokalt
Grasrotandelhttp://www.norsk-tipping.no/grasrotandelenGrasrotandel