Egne aktiviteter

   

   

  Nyttårsfeiring 2019-2020http://www.nocc.no/lokal/hammerfest/Sider/Nyttårsfeiring-2019-2020.aspxNyttårsfeiring 2019-202031.12.2019 23:00:00
  Aktivitetskalender http://www.nocc.no/lokal/hammerfest/Sider/Aktivitetskalender.aspxAktivitetskalender

  NBCC Aktiviteter

   

  Dugnad og St. Hans fest

  ​​​​​​​​​Dugnad og ​St. Hans feiring​ 17-18 juni. ​

  På Caravanplassen på Skaidi.

  dugnad.jpg

  Hva skal gjøres: 

  Rydding av område: Styret oppfordrer de på Caravanplassen til å rydde opp rundt og ved vognene/bobilene. Alt av gammelt materiale eller annet brennbart, legges til bålet. Oppryddingen kan starte fra helga før og frem til lørdag 18. juni. Brennbart materiale legges der hvor bålet bruker være hvert år. Nede i grøfta mot veien. Kun brennbart materiale, øvrig avfall må enhver sørge for selv å fjerne fra plassen.

  Gjennomgang av Fryseboks:  For de som har benyttet seg av fryseboksen, så vil den bli tømt og ryddet i sin helhet i løpet av denne helgen. Alt om ikke er merket med navn og evt dato, vil bli kastet.

  Rydding og vasking av brakka: Vårrengjøring og vår rydding må til. Kontoret og lagret skal ryddes og vaskes. Brakka i sin helhet, har også behov vask og vinduspuss.

  Portal: Dersom været tillater det, skal portalen og bommen også males og ordnes på denne helga.

  20.06.15 1.jpg 

  Fra dugnaden 201520.06.15 3.jpg

  Fra dugnaden 2015​

  St. Hans bål:

  St. Hans bålet tennes lørdag når det er klart, og vi kan da velfortjent slappe av etter dugnaden, og ta felles hygge utover lørdagskvelden. 

  st hans bål.jpg 

  Felles grilling: 

  Mat må man ha og det vil være felles grilling som starter lørdag 18. juni k​l 18.00. Enhver tar med egen grillmat og drikke.

  grilling.jpg
   

  Lotteri:

  Litt hygge og kos må til, og vi kjører også her et lotteri med flotte premier, sponset av vårt næringsliv. Vi tar både kontant og kort. Loddene vil bli solgt fra fredag til lørdag, og det vil etter grillingen bli foretatt trekning. 

  fruktkurv.jpg

  velkommen_dekor.jpg


   

   

  Annonser