Egne aktiviteter

 

 

Julebord avd. Hamar og omegnhttp://www.nocc.no/lokal/hamar/Sider/Julebord-17.-november-2018.aspxJulebord avd. Hamar og omegn17.11.2018 18:00:00

NBCC Aktiviteter

 

Bli medlem

​​​Bli medlem i Norsk Bobil og Caravan Club.  Gå inn på "Bli medlem"-linken i NBCCs hovedsider, www.nocc.no, eller rett og slett send en epost til post@nocc.no.

Om du ikke gir uttrykk for noen ønsker, blir du plassert i den lokalavdelingen som du naturlig sogner til.

Dersom du har mange venner og bekjente i en annen  avdeling enn den du naturlig sogner til, er det opp til seg selv å velge å være medlem i en annen avdeling.
Oppgi dette i eposten til NBCC.

NBCC har 63 avdelinger. Disse dekker hele Norge. Landet er delt inn i 11 regioner, med region 1 lengst nord. Vi tilhører region 10 - Hedmark og Oppland.  Denne regionen omfatter også Øvre Romerike samt Hadeland og Ringerike.

Avdeling Hamar og omegn ble opprettet i 1977, og har i alle år vært en av de toneangivende avdelingene i organisasjonen.  For tiden er det ca. 350 medlemsfamilier i vår avdeling.  Vi har god aktivitet både med treff, øvelseskjøring, medlemsmøter og annet.  Vil du være et aktivt og deltakende medlem, er vi helt klart avdelingen for deg.

Ønsker du å ta kontakt direkte med vår avdeling, kan du sende en epost til
avd108@nocc.no.

 

​​


 

Annonser