Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Tidenes Ænslestreff på Skurven!

​​I forbindelse med Kristi Himmelfartsdag 2017 arrangerte vi treff på Skurven på Helgøya.  Dette var nr. 9 i rekken av slike treff (selv om navnet har variert litt gjennom åra).

Og ​for et treff det ble denne gangen!  Med full klaff hva været angår, er mer enn 50 % av opplevelsen sikret, - og for å være litt ubeskjedne: Resten ordnet vi selv!

Innkjøring i strålende sol på onsdag, en nydelig dag med tippetrim om sosialt samvær på torsdag! Fredag kom overraskelsene på løpende bånd:  Skibladnertur rundt Helgøya, - fortsatt i strålende sol og vindstille!  Og ikke nok med det: Da gjesten kom i land, fikk de gratis jordbær m/vanliljesaus!  Dette ble naturlig nok den storer "snakkisen" denne helga, - og tiltaket var kjempepopulært.

Fredag kveld og lørdag kveld ordnet BÆRE KÅRE for dansemusikken, og folk koste seg inn i de små timer. 

Lørdag stod som vanlig i matlagingens tegn.  Steking av flesk på bålet, koking av poteter og kålstuing på ved-ovnene.  Og presis klokka 17 startet servering av mat til nesten 300 personer.

Søndag var det avslutning med premieutdelinger og trekning av lotteriet.

Slike treff ønsker folk å være med på, og mange var allerede nå bekymret for hvordan de kan sikre seg plass for neste års treff!   Et stor takk til våre gjester, og til arrangør-staben.

Her er noen små glimt.Flesk i panna.jpg

Harry og Normann.jpg 

Langbord.jpg 

Skibladner.jpg 

Musikk ved bålet.jpg 

Matkø.jpg

Fra lufta.jpg


 

Annonser