Egne aktiviteter

 

 

NBCC Aktiviteter

 

Jul og nyttårshilsen fra styret

​Jul- og Nyttårshilsen fra Styret

Da har vi bladd kalenderen over på desember måned, året 2018 er i ferd med å ebbe ut. Selv om mange av dere reiser på camping også gjennom vinteren går vi en stille årstid i møte. Men det gir også tid til å planlegge neste års aktiviteter for våre 250 medlemsfamilier.

Vi kan vel fastslå at året 2018 for oss i lokalavdelingen har vært et normalår. Men vi har hatt en positiv økning i antall deltakere på våre aktiviteter, det være seg årsmøtet, testkvelden i Hensmoen og andre aktiviteter.

Nytt av året har vært deltakelse under Oktoberfesten i Brandbu, et arrangement i regi av bl.a Mohagen Bil. Der fikk vi til en avtale om at avdelingen sponset deler av deltakerkontingenten for våre medlemmer. Vi var en fin gjeng som koste oss på festen i teltet på fredag, på lørdag kveld var noen av oss samlet rundt bålpanna. En fin måte å knytte nye bekjentskaper på. Vi satser på gjentakelse i 2019.

Utover dette ble treffet på Badstua også i år en suksess, men vi kunne gjerne ønske oss litt større deltakelse fra egen avdeling.

Vi blar snart over til 2019. Tar du en titt på hjemmesida vår så har vi allerede planlagt årsmøte i februar, håper mange møter opp. Da noen av oss går ut av styret håper jeg på at noen nye blir med oss og bidrar fremover.

I Påsken har du mulighet til å bli med på treff i Stockholm. Det er Avd. Vestfold Søndre som arrangerer, der har vi fått reservert 10 plasser. Her er det «førstemann til mølla» som gjelder.

Vi oppfordre alle til å følge med hjemmesida vår. Der finner du aktuell informasjon både lokalt og sentralt.

Til slutt vil vi takke alle som har bidratt ved gjennomføringen av våre aktiviteter, vi er helt avhengige av den innsatsen dere gjør. Så igjen, Tusen takk til dere!

 

Da ønsker vi dere alle God Jul og Godt Nytt år!

STYRET I NBCC AVD HADELAND OG RINGERIKE

(Gøran, Knut, Jane, Hans Fredrik, Roar, Tom og Ove)

​​PUBLISERT 10/12-2018
KNHE


 

Annonser

 

 

Harestua auto1http://www.harestua-auto.noHarestua auto1
hagenbilhttp://www.hagenbil.no/hagenbil
Norcamphttp://www.norcamp.no/Norcamp
Kopi av logo_RGB_Medhttp://www.mohagenbil.noKopi av logo_RGB_Med
Øst autohttp://www.øst-auto.noØst auto
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/81371460612/Facebook
2948ff66f5f60a27586bc3af08626799https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/#search=995571986 2948ff66f5f60a27586bc3af08626799