bcf 2015

​​​​​98 barn på Hunderfossen

NBCC avd. Gjøvik og omegn kan se tilbake på nok en vellykket utgave av Barnas Camping Festival. Flott vær og gjester fra store deler av Norge er nok engang utgangspunktet for dette Familietreffet. 

63 ekvipasjer gjestet treffet i år og når vi arrangerer denne siste helgen i Juni var dette i år nesten max av hvor mange vi kunne tatt imot. 

Gjestene våre ble tatt imot ved resepsjonen og her ble alle sjekket inn, de betalte og fikk billettene til Hunderfossen Familiepark, treffgavene og info før de fikk kjøre inn på plassen.  Her ble de tatt imot av parkeringsteamet som hjalp gjestene på plass. 

Treffet ble åpnet av treffansvarlig Johan P. BJarnaberg og han ønsket alle velkommen. Treffprogrammet ble gjennomgått før det ble servert boller og brus til barna og kaker til de voksne. 

Lørdagen bruker de fleste i Hunderfossen Familiepark og slik ble det også i år. Nydelig vær og nye attraksjoner er en god kombinasjon for en flott dag. Også i år spanderte vi en tur i høydeparken for ungdommene og dette falt i smak.

Vi må berømme Hunderfossen Familiepark for deres evne til å fornye seg og for stadig å finne nye attraksjoner for hygge og spenning for gammel og ung. Det gjør utvilsomt jobben vår enklere. 

Vi har ikke mye tid i parken for nede på campingen skal ettermiddagens program forberedes. Hesteskokasting, show med Hege Prinsesse og Eventroll og kveldens utloddning. 

Vi må tenke sikkerhet når det skal kastes Hestesko og derfor må det settes opp gjerde rundt banen. Vi risikerer ingen ting. 

På lørdag ettermiddag gjennomførte vi hesteskokvalifiseringen og 8 barn ble kvalifisert til søndagens finale.  Treffbildet av alle barna ble tatt før det var klart for kveldens show.  Er det fare for Troll? 

Barnas Camping Festival 2015 (26).jpg 

Lørdagens show er normalt med Trollgeir og Onkel Nut men de var bortreist og hadde sendt Hege prinsesse og Even Troll til Hunderossen i sitt fravær og både voksne og barn koste seg med de nye karakterene.  Særlig evnet de å involvere både voskne og barn.

Etter showet var det igjen tid for trefflotteriet og igjen var det er rikt premiebord. Også i år ble premiene godt fordelt blant loddkjøperne selv om noen selsagt vant mer enn andre. 

På søndagen som er treffets siste dag er det igjen tid for konkurranser med finale i Hesteskokasting og tippetrim.  I hesteskokastekonkurransen deltar de 8 beste fra lørdagens kvalifisering og her møtes de i kvartfinaler, semifinaler og finale. 

De 8 beste var: Sondre Håvak, Martin Sheldrake, Sandra Syvertsen, Sofi Tisland, Sofie Hermansen, Børo Tisland, Elida Nilsen-Moldekleiv og Martinius Rødaltveit. 

I finalen møttes Martin Sheldrake og Sandra Syvertsen og vinneren ble Sandra og vi gratulerer.  I tippetrimmen ble Una Bråten trukket ut som vinner og begge vinnerne fikk Hunderfossen elgen som premie. 

Vi deler ut deltagermedalje til alle barna som avsluttning på treffet og alle barna ble ropt frem for å få sin medalje. Når alle medaljene var delt ut sto det bare igjen å takke for i år og ønske alle vel hjem.

Samtlige tillitsvalgte ble takket for en fantastisk innsats i forbindelse med avslutningen Vi ønsker velkommen tilbake i 2016 til nok en utgave av Barnas Camping Festival. 

Barnas Camping Festival 2015 (12).jpg


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering