bcf 2008

​57 barn på Hunderfossen

Barnas Camping Festival er over og nok engang ble arrangementet en suksess. Hele 57 barn deltok på treffet og det er ikke mange treff  i NCC som samler så mange barn. Riktignok så deltok det 89 barn i 2003 men da fikk alle alt gratis, inkl. inngangsbillettene i parken.

Årets treff er derfor det treffet med høyste antall barn siden starten med full betaling i 2006.  Barnas Camping Festival kan ikke arrangeres uten sponsorer og vi takker AGA, Hedmark Finans, Øyhus Caravancenter og Espa Boller for kjærkommen støtte.

Treffet kan heller ikke gjennomføres uten tillitsvalgte fra NCC avd. Gjøvik og omegn. En spesiell takk til Hilde, Gry, Signe Inger og Grete for kjempegode kaker som ble servert de voksne gjestene på fredagskvelden.

Årets treff startet med innkjøring fredag den 27. juni. For første gang så det ut til at vi måtte regne med regn denne første dagen, men vi levde i håper. Klokka ble 20.00 og vi måtte åpne treffet uansett om det regnet eller ikke. Vi utsatte til 20.15, men det nyttet ikke.

Vi hadde fått boller til barna fra Espa Boller, og sammen med bokser med brus delte vi dette ut til alle barna på treffet. De fikk også treffgave, en fin sekk med treffets logo, etter hvert som de ble ropt opp.

De fleste valgte å ta med brus og boller tilbake til forteltet og spise der.  Når barna hadde fått sitt var det foreldrene sin tur. 

Vi hadde bakt kaker og kokt kaffe til alle sammen, og de gjorde som de minste, tok med kaffe og kaker "hjem".  Været denne kvelden satte en solid demper på innledningen av treffet.  Men det gjorde jo ingen ting, for lørdagen skulle vi jo i Hunderfossen Familiepark og det regner jo ikke på Lørdager, trodde vi!

Lørdagen kom med fortsatt regn, men værmeldingen fortalte at det skulle lette utover dagen.  Heldigvis stemte dette og mange valgte inne-aktivitetene i parken inntill regnet ga seg.

Vi vandret rundt i parken og der møtte vi igjen mange av våre gjester. Særlig raftingen er populær og enkelte hadde iallefall kjørt 18 ganger, mente de.

Regnet ga seg som sagt og når det nærmet seg pølsefesten klokka 18.00, kom det riktignok noen dråper, men disse ble raskt borte og alle ungene spiste pølser og koste seg veldig. 

Pølsene er forøvrig gitt oss av Espa Servicesenter...!

Etter pølsefesten var det igjen klart for kvelden absolutte høydepunkt - Trylle-kunstneren HOFSINI.

Og Hofsini skuffet ikke - og det var riktig som de fleste merket seg - han viste oss kun nye triks i år. Hofsini har et meget godt grep på sitt publikum og både voksne og barn lot seg trollbinde av hans tryllerier.

Vi ønsker Hofsini velkommen tilbake også neste år.

Etter at trylleshowet var ferdig fikk alle barne såpebobler som de kunne leke seg med og det var populært også i år.  Lørdagskvelden ble en flott kveld med god temperatur. 

Vi hadde invitert til langbord og de av treffdeltagerne som ønsket dette kunne grille sin mat på den samme grillen som vi hadde grillet pølser på tidligere på kvelden.

Vi hadde invitert til langbord og de av treffdeltagerne som ønsket dette kunne grille sin mat på den samme grillen som vi hadde grillet pølser på tidligere på kvelden. Ved langbordet koste vi oss og vi fortalte vitser og andre historier til nærmere midnatt.

Søndagen ble været enda bedre og sola skinte og varmet skikkelig godt fra en nesten skyfri himmer. 10.30 startet tippetrimmen, og her skulle deltagerne svare på 15 spørsmål med svaralternativ 1- 2 - 3.

I år valgte vi å trekke ut en vinner blant alle deltagerne og årets uttrekksvinner i tippetrimmen ble Nira Gwen som fikk en flott elg i premie.

Alle øvrige deltagere fikk deltagermedalje for 2008 så nok engang ble alle vinnere.

Som avsluttnig på tippetrimmen hadde vi laget en konkurranse med kasting av hestesko.  Vi kastet en kvalifiseringsrunde for å kunne plukke ut de 8 beste som skulle kaste kvartfinaler, semifinaler og finale senere på dagen.

Lars Andre fra Bergen vant finalen i Hesteskokastekonkurransen, men fikk samme premie som den som kom på 2. -  3. og 4. plass. Jonas ble nummer 2 og Emil og Thea Kristin delte 3. plassen. Vi gratulerer.

Årets treff samlet hele 57 barn på Hunderfossen, og samtlige ble invitert tilbake neste år av lederen i NCC avd. Gjøvik og omegn da han avsluttet treffet og han lovde å gjøre alt han kunne for å skaffe nok et underholdningsbidrag til neste år.

Drømmen er å få en Trubadur som kan underholde barna, Enten gjennom sang, allsang eller gjennom dans, ringdans eller lignende. Her er det bare å følge med å se etter invitasjon frem mot neste år treff - 1. helg etter St. Hans.

Vi er også glade for at vi fikk ett nytt medlem i NCC avd. Gjøvik og omegn under Barnas Camping Festival og ønsker vedkommende familie velkommen i avdelingen som medlem.

Takk for i år og vel møtt til neste år. På Gjensyn.​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering