bcf 2006

​​​45 barn på Hunderfossen

Barnas Camping Fetival 2006 er over og nok engang var værgudene med oss. Solen har gitt oss farge og gjort treffet til en fornøyelse for alle deltagerne. 23 campingvonger og 3 telt deltok på treffet. I tillegg var det flere familier i samme campingvogn. 

Totalt var det 45 barn som deltok på årets treff.

 Alle gjestene ble tatt imot ved resepsjonen på Hunderfossen Familiecamping. Her ble alle sjekket inn og barna fikk utdelt hvert sitt nøkkelbånd og tegnehefte. Klokka 19.30 på fredagskvelden serverte vi boller og brus til barna og kaffe og kaker til de voksne. Her fikk alle barna utdelt hver sin røde T-skjorte med logo og sponsorer. Etter dette ble det trukket ut 16 barn som vant gratis inngang i Famileparken dagen derpå.

På lørdagen tilbrakte treffdeltagerne tiden i parken fram til klokka 18.00. Da var det Pølsefest for barna. Klokka 19.00 var tid for tryllerier og tryllekunstneren Hofsini underholdt for barna. Etterpå var det tid for grilling og sosialt samvær.

På søndagen var det tid for konkurranser. Før tippetrim og deretter hesteskokasting. Tippetrimmen besto av 15 spørsmål som deltagerne skulle svare på og som ble avsluttet med en kvalifisering til Hesteskokastingen senere på dagen.

Barna kastet fra 3-4-5-7-10 meter avhengig av alder og størrelse. VI fikk følgende resultater i årets tippetrim og hesteskokastekonkurranse:

Tippetrim:  

13 Rette Signe Marie N,   12 Rette Elin S,  12 Rette Elise F

 Hesteskokastingen hadde 8 finalister hvor to og to kastet etter Cup prinsippet.  2 hesteskor hver hvor den får poeng som er nærmest pinnen.

 Vinner av hesteskokastekonkurransen ble Malin F.  Vi gratulerer.

Også i år vant alle barna og alle fikk derfor en detagermedalje som takk for innsatsen sammen med litt godterier.

Etter premieutdelingen takket  lederen i NCC avd. Gjøvik og Omegn deltagerne for at de hadde kommet til Hunderfossen for å delta på Barnas Camping Festival. Han ønsket alle en god sommer og vel hjem alle sammen.

 Han håpet han ville se mange av årets deltagere også under neste års treff den samme helga i Juni/Juli.​

Vi takker våre sponsorer:  AGA, Espa Servicesenter, Øyhus Caravansenter og Hedmark Finans for støtten knyttet til årets treff.​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering