Beitotreffet 2012

​Nok et godt minne i minneboka.

Beitotreffet 2012 er over for denne gangen og alle de 17 ekvipasjene kan se tilbake på en helg på fjellet med flott vær, hyggelig selskap og nok et flott minne i minneboka.

Treffet inneholdt kaffekos, fjelltur, blomsterdekorering, uhøytidelig kappestrid, langbord, sosialt samvær, lotteri og kåring av Beitomestere i hesteskokasting.

Beitotreffet ble arrangert  i tidsrommet 31. august til 2. september 2012 på området til Beitostølen Hytter og Camping. Arrangementet var det niende i rekken og neste år har treffet 10-ars jubileum.  Vær og temperatur har vært veldig varierende disse ni årene men i år var vi heldige og kunne vise frem Beitostølen fra sin beste side. 

Beitotreffet 2012 163.JPG

Vi åpnet treffet fredags kvelden med langbord og hjemmebakte kaker og informerte litt om hva vi hadde å tilby resten av helga. Hovedaktiviteten er lørdagens fjelltur  men også her var det laget et alternativt opplegg for som de som ikke ønsket eller kunne delta på turen. ​

Fjellet på høsten er friskt, fargerikt og magisk og med flott vær, godt selskap og friskt mot la vi ivei på årets tur litt over klokka 11, lørdag formiddag.

Beitotreffet 2012 014.JPG

Starten på turen er bratt og det lønner seg ikke å gå for fort. ​  Ingen ønsket å bli kjørt opp den første lange bakken så alle gikk fra campingen dette året.  Vel opp på fjellet  kunne vi nyte utsikten i det flotte været og mang et bilde ble tatt på veien opp.  Vi benytter turstiene rundt Beitostølen og disse er godt merket og under årets tur møtte vi mange andre turgåere og det er alltid hyggelig. På turen høyeste punkt serverte vi også i år spekemat, flatbrød, rømme, mineralvann og sjokolade.

En av turdeltagerne hadde også med seg egen primus og kaffekjele så i år ble det også servert kaffe her og det var populært.


Rasten på Knausehøgda har blitt gjennomført hvert år siden  2004 og er kanskje treffet høydepunkt. Vi får muligheten til å slappe av og kose oss uten stress og mas og med en vannvittig utsikt innover i Jotunheimen.

Hele fjellturen  er ca. 7 kilometer lang  og etter endt tur skulle deltagerne være dommere. ​

Den alternative aktiviteten for de som ikke gikk turen var blomsterdekorering. Her hadde kreativiteten vært stor og det fantes etter sigende ikke igjen en blomst på campingen i etterkant.  Vinnere av blomsterdekoreringen ble Astrid og Bjørn Terje Holen fra NCC avd. Østerdalen. Vi gratulerer.

En annen aktivitet som skaper mye hygge er det årlige kappestriden om hvem som blir årets Beitomester i Hesteskokasting.  

VI har alltid hatt flotte premier og i år var intet unntak

HERRER: Bjørn Terje Holen, NCC avd. Østerdalen, 62 poeng - Kai GulbrandsenNCC avd. Gjøvik og omegn, 49 poeng -  Ivar Ødegård, NCC avd. Gjøvik og omegn, 49 poeng - Håvard Øygard, NCC avd. Nord-Gudbrandsdal, 47 poeng - Johan P. BjarnabergNCC avd. Gjøvik og omegn, 46 poeng - Simen Petersen, NCC avd. Gjøvik og omegn, 42 poeng - Johnny Grindvold, NCC avd. Lillehammer og omegn, 39 poeng - Kåre Lindberg, NCC avd. Hamar og omegn, 37 poeng - Ian Sheldrake, NCC avd. Gjøvik og omegn, 34 poeng - Bjørn Garsjø, NCC avd. Nord-Østerdal, 33 poeng - Ole Johnny Torgersen, NCC avd. Østerdalen, 32 poeng - Ole F. Solberg, NCC avd. Gjøvik og omegn, 19 poeng - Paul Hagen, NCC avd. Gjøvik og omegn, 14 poeng - Ulf Solvang, NCC avd. Gjøvik og om​egn, 9 poeng​

DAMER:  Turid Grinvold, NCC avd. Lillehammer og omegn, 59 poeng - Aud Solvang, NCC avd. Gjøvik og omegn, 57 poeng - Astrid Holen, NCC avd. Østerdalen, 55 poeng - Åse Gulbrandsen, NCC avd. Gjøvik og omegn, 54 poeng - Berit Sveine, NCC avd. Nord-Gudbrandsdal, 46 poeng - Bente MathisenNCC avd. Gjøvik og omegn, 45 poeng - Beret Lindberg, NCC avd. Hamar og omegn, 38 poeng - Kari Garsjø, NCC avd. Nord-Østerdal, 38 poeng - Wenche Torgersen, NCC avd. Østerdalen, 35 poeng - Signe Inger Solberg, NCC avd. Gjøvik og omegn, 34 poeng - Bjørg Sissel  Olsen, NCC avd. Gjøvik og omegn, 26 poeng - Inger Helene Mathisen, NCC avd. Gjøvik og omegn, 25 poeng - Grete Ø. Bjarnaberg, NCC avd. Gjøvik og omegn, 25 poeng​​

Klubbmester ble bestemann fra vår avdeling. VI gratulerer.​

BARN: Martin, NCC avd. Gjøvik og omegn, 37 poeng - Hanna, NCC avd. Gjøvik og omegn, 27 poeng - Alexander, NCC avd. Gjøvik og omegn, 19 poeng - Mia, NCC avd. Gjøvik og omegn, 0 poeng

For avdelingen er det viktig at også barna og ikke minst barnefamiliene finner veien til våre arrangementer. De har en naturlig plass og vi ønsker flere barnefamilier også på Beitotreffet.  Vi takker alle deltagerne for ei fantastisk helg på Beitostølen. Vi sender også en takk til KIWI Biri, KIWI Beitostølen, SPAR på Beitostølen, COOP MEGA på Beitostølen, STENA LINE , Beitostølen Hytter og Camping og Hagen Bil på Gjøvik for premier til lotteriet.

Neste år er det 10 års jubileum og da skal vi finne på nye nytt på Beitostølen. Hva det blir vet vi ikke enda men en overaskelse skal det bli. VI takker alle våre gjester for at de kom til årets Beitotreff og ønsker velkommen tilbake i 2012.

Arrangementskomiteen: Ian og Kari-Lone Sheldrake, Signe Inger og Ole Fredrik Solberg og Grete Ø. og Johan P. Bjarnaberg.​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering