Beitotreffet 2010

Beitotreffet 2010 i et fantastisk høstvær!

NCC avd. Gjøvik og omegn hadde invitert til Beitotreffet 2010 på Beitostølen og årets treff ble velsignet med et fantastsk høstvær med sol fra skyfri himmel og tempraturer godt over 20 grader både Lørdag og Søndag.

Treffet startet fredagskvelden men over halvparten av deltagerne kom allerede torsdag og de som gjorde det kunne nyte nok en fantastisk dag i fjellet medsol og varme.

Fredagen var ikke velsignet med like flott vær som de neste 2 dagene men treffet ble åpnet med servering av hjemmebakte kaker slik vi pleier. deltagerne tok med drikke selv.
SImen Petersen hadde hovedansvaret for trettet sammen med Inger Mathisen, Signe Inger Ole Fredrik Solberg og fredagen ble hovedsakelig brukt til å informere om programmet for treffet.​

Simen ønsket de 18 ekvipasjene velkommen. Deltagerne kom fra NCC avdelingene Lillehammer, Drammen, Kongsberg, Toten, Østerdalen og Gjøvik. Fredagskvelden ble kald og flere iførte seg lue, votter, skjer og boblejakker men de aller flete trakk seg tidlig inn i sine campigvogner og campingbiler hvor det var godt og varmt.

Nattefrost med minus 2,9 grader og rimfrost på bilene var det sm møtte oss lørdag morgen men med en Skyfri himmel og sola på vei visste vi at dette ville bli en fantastisk dag.Lørdagens hovedaktivitet var fjellturen i området rundt Beitostølen og hele 30 deltagere hadde valgt å bli med på turen.  Klokka 11 var vi klare og noen gikk fra campingen og andre valgt å kjøre den første bratte bakken. Ved enden av kjøreveien samlet vi troppene og startet på stien som ville føre oss til turen høyeste punkt hvor vi skulle servere spekemat med nogo attåt. 24 voksne og 6 barn fikk også servert en Quiz underveis som Signe Inger Solberg hadde ansvaret for.

Det er et naturskjønt område som turen gikk i og det ble en fantastisk opplevelse å få oppleve fjellet i dette helt suverene været denne dagen. Utsikten var formidabel og med kikkert kunne vi se langt innover i Jotunheimen. Vi serverte spekemat, flatbrød, seterrømme, mineralvann og Kvikklunsj på Knausehøgdi 1106 meter over havet. Alle satte pris på denne rasten med innlagt servering. Når i skulle gå videre herfra valgte noen å snu for å gå tilbake til bilene, andre fulgte stien videre via Beitostølen sentrum og ned igjen på campingen. Langs nedturen passerte vi bob banen og noen valgte å benytte den sommeråpne heisen for å slippe de bratteste bakkene ned.

Vel nede igjen og etter en dusj var det klart for langbord og alle deltagerne hadde med seg egen mat og vi koste oss til langt på kveld. Loddsalget ble avsluttet og trekning ble foretatt og vi gratulerer de heldige vinnerne. Vi takker KIWI Beitostølen, KIWI Biri, KIWI Hov, REMA 1000 Hov, Hagen Bil og Sveen Caravan for flotte permier.

Søndagen var været om mulig enda bedre og det var på tide med litt kappestrid. Hesteskokasting for både barn og voksne med flotte premier. Vinner i Dameklassen ble Signe IngerSolberg og i herreklassen Johan P. Bjarnaberg. I barneklassen ble  alle barna ble vinnereog alle fikk med seg flotte premier hjem.

 Vi takket alle treffdeltagerne for ei kjempetrivelig helg på Beitostølen. Vi ønsket alle en riktig god og ikke minst trygg tur hjem. Vi takket for i år og ønsket alle velkommen tilbakje neste år.  En stor takk også til Simen Petersen og IngerMathisen, Signe Inger og Ole Fredrik Solberg.​​​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering