Beitotreffet 2008

Trivelige Beitostølen «Beitotreffet 2008»​

NCC avd. Nord-Gudbrandsdal og NCC avd. Gjøvik og Omegn  inviterte til  treff på Beitostølen Camping fra den  5. til den 7. september 2008. 23 familier valgte å reise til Valdres for å være med på Beitotreffet som ble arrangert for 6. gang. 

Plassen vi benytter hos Beitostølen Hytter & Camping v/ Nils Dale er i minste laget. Vi ønsker oss et større område slik at vi i fremtidan kan gi enda flere NCC medlemmer muligheten til å få oppleve den fantastiske naturen i og rundt Beitostølen.   Treffet startet som det pleier når NCC avd. Gjøvik og omegn inviterer  til treff og det er servering av hjemmebakte kaker og kaffe til våre gjester.

En stor takk til de som har bakt for oss og det er Grethe Nilsen fra avd. Drammen og omegn, Signe Inger Solberg, Inger Helene Mathiesen og Grete Ødegård Bjarnaberg fra NCC avd. Gjøvik og omegn.  Kveldene på Beitostølen kan være kalde på denne tida på året nen denne kvelden var temperaturen overaskende høy slik at vi kunne sitte samlet rundt dette kaffelangbordet.  Her ble det spist kaker, fortalt vitser og programmet for resten av treffet ble gjennomgått.

Lørdagen kom og gruppene ble delt i 2. Johan fulgte de som ville gå fjellturen. Grete hadde ansvaret for de som ønsket en omvisning på Helsesportssenteret og Lyskapellet. 29 deltok på denne turen.

Fjellturen samlet noe færre men vi hadde en flott tur opp til Knausehøgdi hvor utsikten er formidabel, selv på en gråværsdag. Vi serverte spekemat, flabrød, rømme, mineralvann og sjokolade på turens høyeste punkt. Tippetrimmen ble gjennomgått underveis på begge turene og selv om spørsmålene dette året var særdeles vanskelige klarte hele 4 deltagere 8 rette.​

På lørdagskvelden klokka 17.00 samlet vi de fleste på Peppes Pizza og her koste vi oss de neste par timene.  Etter Peppes gikk turen tilbake til camping og langbord der. Det ble kaldt og mange valgte å tilbringe kvelden inne i sine campingvogner og campingbiler.

Søndag kom med knallvær. Blå himmel overalt og det var klart for hesteskokasting. 2 runder med kvalifisering med påfølgende cuprunde for de 4 beste i herre og dame klassen.

Vinnene ble i dameklassen: 1. premie: Åse Gulbrandsen, NCC avd. Gjøvik og omegn - 2. premie: Sonja Engmo, NCC avd. Lillehammer og omegn - 3. premie:             Grethe Nilsen, NCC avd. Drammen og omegn - 4. premie: Astrid Holen, NCC avd. Østerdalen

Vinnerne i herreklassen: 1. premie: Johan P. Bjarnaberg, NCC avd. Gjøvik og omegn - 2. premie: Bjørn Terje Holen, NCC avd. Østerdalen - 3.premie: Kai Gulbrandsen, NCC avd. Gjøvik og omegn - 4. premie: Håvard Øygard, NCC avd. Nord-Østerdalen

Tippetrimmen hadde 4 med 8 rette og vinner etter loddtrekning ble Marit Karlsen. Vi gratulerer.  Beitotreffet har de siste årene hatt mellom 20 og 30 besøkende og området på campingen tåler ikke stort flere. 

Vi har i forbindelse med årets treff sondert terrenget rundt for å se om det finnes større områder og det gjør det muligens i forbindelse med idrettsanlegget nedenfor campingen. 

Det ser ut som om vi forsøker campingen også neste år men når områdene på idrettsplassen får satt seg skikkelig kan det bli et flott område ikke bare for Beitotreffet men også et fremtidig Regiontreff.

 Vi takker for samværet og håper alle samme kommer tilbake også neste år​.


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering