Barnas Camping Festival 2018

Norsk Bobil og Caravan Club avd. Gjøvik og omegn kan igjen ønske velkommen til Barnas Camping Festival i tidsrommet 29. juni - 1. juli 2018. 

For NBCC avd. Gjøvik og omegn har familen vært viktig. Helt siden vi arrangerte treffet første gangen i  2004 har vi prøvd å sørge for at også de minste i familien  har et godt tilbud. Familien står sentralt i det arbeidet vi gjør og vi prøver å gi ulike familier ulike tilbud gjennom året. 

Gledelig er det at nå har vi fått med oss NBCC avd. Lillehammer og omegn og sammer er vi arrangør i 2018.  Vi måtte sikre oss flere hender til å hjelpe oss for å kunne med sikkerhet videreføre arrangementet i mange år fremover. 

Vi har også i år etter ønsker fra våre nordligste medlemmer flyttet treffet en uke frem slik at de fra Nord lettere kan få deltatt dersom de ønsker dette. Vi gleder oss og håper på godt besøk fra våre nordligste fylker. 

Familietreffet vårt vil følge den samme lesten som vi har fulgt de siste 13 årene. 

Barnas Camping Festival 2006 018.jpg
Foto: Johan BCF 2006

Vi tar imot gjestene med utdeling av treffprogram  og utdeling av treffgave til barna som også i år er en gratis T-skjorte. Vi har alltid litt ekstra i velkomstposen men det får være en overaskelse. 

Treffet åpnes på fredag kveld av Gjøvik avdelingens leder Johan P. Bjarnaberg eventuellt sammen med en seleber gjest. Treffprogrammet gjennomgås og barna for gratis boller og brus fra Espa. 

Lørdagen benyttes i all hovedsak i Hunderfossen Familiepark men dette er selvsagt valgfritt og familiene bestemmer selv.  Distriktet rundt har veldig mye å by på og vi tenker aller først på områdene rundt Øyer og Lillehammer.  Vi nevner Lilleputthammer, Barnas Gård, Olympiaparken, OL museet, Maihaugen og Skibladner for å nevne noen. 

BCF 2010 019.jpg
Foto: Johan BCF 2010

Lørdagenunderholdning på lørdagskvelden er ved Trollgeir og Onkel Nut. Vi har utfordret trollene nok engang og kanskje finner de på noe nytt i år. Hva det kan være vites ikke men de som kommer har i alle fall noe ekstra å glede seg til. 

Før showet kaster vi hestesko og tar treffbilde.  Et absolutt høydepunkt for barna er trekningen av lotteriet på lørdag kveld. Masse premier for barna og fine gavekort og fruktkurver til hele familien. 

Hunderfossen Familiecamping er også i år treffplass og av sanitærbyggene kan vi varmt anbefale det nye sanitærbygget som ble inviet i fjor. Mange får kortere vei til bad, dusj og toalett enn tidligere.

Vi har også i år fått en gunstig avtale med Hunderfossen Familiepark som gir oss muligheten til å selge billetter med betydelige rabatter til alle våre gjester.

20160625_155649.jpg
Foto Johan BCF 2016

Vi tilbyr også gratis adgang til klatreparken  inne i Hunderfossen familiepark for de ungdommene som blir med også i år. Ungdommene må ha egen bilett til selve parken men vi betaler i klatreparken for de som vil. 
 
Alt ligger derfor til rette for nok ei trivelig helg for hele familien på Hunderfossen og vi inviterer herved alle barnefamilie til årets treff. 

For mer info og påmelding se vår hjemmeside: www.nocc.no/lokal/gjovik
Påmelding gjøres innen 20. juni til: 

NBCC avd. Gjøvik og omegn
v/ Johan P. Bjarnaberg
Tlf 482 62 380
E-post: johan@vestmanna.no

Annonsen finner du her ved å klikke på linken.

Annonse NCC BarnasCampingFestival 2018 A4.pdf


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering