Barnas-Camping-Festival-2011a

Nesten 200 barn besøkte Barnas Camping Festival 2011

Barnas Camping Festival 2011 er over og alle de 196 barna har reist videre sammen med sine familier. Noen startet ferien andre reiste hjem. Uansett hvor de reiste hen ga alle som en utrykk for at dette ville de være med på også i 2012 og vi gleder oss allerede.

Barnas Camping Festival 2012 gir oss enorme muligheter ved at Lørdag 23. juni faller på St. Hans aften og gjett om vi skal feire St. Hans.

Årets treff ble på alle måter en suksess og dette skyldes ikke minst været som på tross av dystre spådommer ble helt fantastisk. Våre tillitsvalgte gjorde alle som en,  en fantastisk jobb og fortjener alle ros for at våre gjester ble så godt ivaretatt under Barnas Camping Festival

Vi hadde byttet ut all underholdningen foran årets treff og vi tjuvstartet med at Håkon Wollan blåste ballongfigurer. Utkledd som klovn holdt han tak i dette på en utmerket måte og lagde de utroligste figurer. 

Åpningen ble foretatt eksakt klokka 19.30 av klubbens leder Johan P. Bjarnaberg. Etter åpningen ble ordet gitt til Presidenten i NCC Oddbjørn Olsen som overbrakte en real overaskelse til NCC avd. Gjøvik og omegn. En sjekk på kr. 10.000 som vi skal bruke på vårt arbeid for barn og ungdom. Vi vil med dette sende en stor takk til NCC.

Etter dette var det servering av Boller og brus til barna og kaker til de voksne før Gausdal Kulturskole spilte stykket "De kloke menneskene i Gotham". Skuespillet ble godt tatt imot og skuespillerne imponerte alle, inkludert instruktør Henrik Slåen fra Lillehammer. ​

Lørdagen i parken i det flotte været ble en fest for alle våre gjester. Med sol fra en nesten skyfri himmel koste alle seg hver på sin måte.

Selv oppdaget jeg at Il Tempo Gigante sto ute og det måtte vel bety at sjåføren også var tilstede. FLAKS!! Tidenes overaskelse var  i boks og jeg gledet meg til å fortelle det til våre gjester.

Vi hadde annonsert at vi skulle ta oss godt av ungdommene på årets treff og vi spanderte på alle som ønsket det, en dag i høydeparken i Hunderfossen. Ian Sheldrake tilbød seg å være med ungdommene og jeg tror alle som en hadde en TOPP dag i høydeparken.

Tilbake på campingen var det tid for hestesko kvalifisering og fotografering før kveldens virkelige høydepunkt. Trollgeir og Onkel Nut. Disse to trollene, Onkel Nut med sine 647 år og Trollgeir med sine 104 år skulle komme og de kom og tok oss med storm. En fantastisk forestilling som bergtok både den ene og andre.  Alle koste seg både voksne og barn.  

Etter showet var det tid for trekkning av Treff lotteriet og med nærmere 50 gevinster ga dette treffdeltagerne en flott avslutning på kvelden. 

2 Gavekort fra Thon Hotels, Gavekort fra 3 lokale Campingplasser (Fagernes Camping, Beitostølen Hytter og Camping og Aurdal Fjordcamping), 2 fuktkurver fra KIWI Øyer, Pæreskinke fra KIWI Hov og Matkurv fra KIWI Biri og et flott spill fra CLAS Ohlson var blant premiene som fikk nye eiere.

Vi takker for alle premier og takk tll alle som kjøpte lodd.

Vi hadde også et innkjøringslotteri og her hadde vi fått en gave fra Hagen Bil på Gjøvik, et 2 kilos brannslukningsapparat som fikk en nye eier. Vi gratulerer.

På søndag var det tid for tippetrim og Finale i Hesteskokasting og i begge konkuransene ble det kåret vinnere. Vinnerne fikk hver sin Barnas Camping Festival Elg.

Vinneren av Hesteskokonkuransen ble 12 år gamle Angelika Astrea som vant finalen mot Hanne A. Kristiansen.

I tippetrimmen ble 6 år gamle Dennis Mathisen vinneren, 

Jeg nevnte en overaskelse tidligere i artikkelen og det var at vinnerne skulle få kjøre med Il Tempo gigante.

Det viste seg at vinnerne i Tippetrimmen ikke ønsket å bli med så dermed gikk denne muligheten til 2 plassen i Hesteskokonkurransen.

Kjøreturen med Il Tempo Gigante var en opplevelse for livet for de to vinnerne og misunnelsen var stor hos de andre gjestene i Hunderfossen Familiepark denne dagen.

For oss som arrangør var det en drøm som gikk i oppfyllelse at vi endelig kunne gi noen av barna denne utrolige gaven.

Dette satte et verdig punktum for årets utgave av Barnas Camping Festival.

Vi er allerede igang med å planlegge neste års treff som vil finne sted St. Hans helgen i 2012.

 Trollgeir og Onkel Nut vil også da komme tilbake med sitt forunderlige utseende, med trollgryter og nye abligøyer. Økonomisk ble også årets treff en suksess ikke minst på grunn av gaven fra NCC på kr. 10.000.- som vi fikk.

Nok engang en stor takk til alle tillitsvalgte som gjør det mulig for oss å kunne gjennomføre dette arrangementet på en så suveren måte. Takk!!!
 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering