BCF 2014

Barnas Camping Festival 2014 -10 års jubileum

Norsk Bobil og Caravan Club avd. Gjøvik og omegn (heretter kalt NBCC avd. Gjøvik og omegn) arrangerte Barnas Camping Festival i tidsrommet 29. Juni til 1. juli 2014.

Også i år kunne vi ønske velkommen barn i fra omtrent hele Norge. Barna kom fra Troms  i Nord til Agder i Sør. Vi kunne ønske hele 155 barn velkommen og med tanke på at mange valgte å feire St. Hans denne helgen er det meget bra.

Årets treff var det 10. i rekken og totalt har nå 1230 barn gjestet treffet  og det gir et gjennomsnitt på 123 barn pr. år. 

Vi takker alle foreldre og besteforeldre for at de i så stort antall og med så stor entusiasme tar med barna år etter år til dette arrangementet.

Vi sender også en stor takk til våre sponsorer Espa Boller, Mohagen Bil på Brandbu og importøren  Solifer Polar som snart er flytter inn hos Mohagen på Brandbu.  Uten sponsorene ville det vært umulig å gjennomføre treffet slik det er i dag.

Barnas Camping Festival krever også mye av våre tillitsvalgte både før under og etter treffet og vi takker for all hjelp og støtte. 

Vi har i lang tid snakket om å fylle plassen og vi ser at månedsskiftet Juni-Juli er den perfekte helgen å arrangere treffet. Det er også første helgen i  sommersesongen  på campingplassen og det gir oss utfordringer  hva plass angår.

Trolig må vi benytte området utenfor gjerdet på sørsiden for de som ikke trenger strløm under fremtidige treff.  Årets treff fylte nemlig opp plassen og det ville ikke vært plass til mange flere enn de 80 ekvipasjene som gjestet årets treff.

Årets treff startet med åpning av NBCC avd. Gjøvik og omegn`s leder Johan P. Bjarnaberg. Han ønsket alle velkommen og treffprogrammet ble gjennomgått. Vi delte ut boller fra Espa og brus til barna. Hjemmebakte kaker serverte vi til de voksne.  Elin Marie Berg fra sentralstyret i NBCC overrakte avdelingen en plakett og blomster for å markere at NBCC setter pris på arbeidet med Barnas Camping Festival over en 10 års periode.

Lørdagen er familienes dag i Hunderfossen Familiepark og det var tydelig at mange gledet seg over det flotte været og at de skulle få en flott dag sammen med barn og barnebarn.

Vi så mange glade barn og voksne begi seg på turen til parken og vel fremme var smilene om mulig enda bredere. Mange foreldre og besteforeldre kjørte og koste seg  i raftingen, i diverse karuseller, og i den nye attraksjonen Il-Tempe ekstra gigante. ​ Det er fremdeles slik at de største blir de minste så fort de entrer denne utrolig parken som har en eventyrlig evne til å utvikle seg. 

Tilbake på plassen er det igjen tid for å kaste hestesko og alle barna  som ønsker det kan bli med. De 8 beste ble kvalifisert til søndagens finale og de 8 beste ble: Camilla Jacobsen, Albert Røst, Sandra Syversen, Aleksander Jenssen, Mikael Alexander Iversen Norsveen, Mellani Sermiento, Sara Emilie Holm og Tollef Ødegård.   ​

Etter hesteskokvalifiseringen var tid for fotografering og nesten alle barna deltok på årets treffbilde.

Trollgeir og onkel Nut har vært hovedunderholdningen på lørdagskvelden i 3 år og i og med at dette var et jubileum hadde de tatt med seg huldra som vi kun har hørt om tidligere.  Hun var et hyggelig bekjentskap og det ble ikke mindre hyggelig mot slutten da det viste seg at ikke bare var hun bare ei hulder,  men ei ekte prinsesse.

Hun reddet kvelden for det  var ikke mange ekte prinsesser blant vårt gjester viste det seg etter omfattende prinsessetester!!!  Etter at showet var slutt tok alle 3 seg til tid fotografering og det gledet mange, og det ble tatt mange bilder sammen med trollene og prinsessen.

Da var det bare søndagen som gjensto og dagen startet med tippetrim for barna. En enkel trimløype med spørsmål som de fleste barna burde kunne svare på. Vinneren av tippetrimmen ble Hanna Sheldrake.

 Etter tippetrimmen var det igjen tid for kappestrid og de 8 beste fra lørdagens hesteskokasting møttes til finale. Til finale kom Sara Emilie Holm og Mikael Alexander Iversen Norsveen og suveren vinner i finalen ble Sara Emilie Holm. ​

Årets treff ble avsluttet med at barna fikk sin deltagermedalje.  Alle ble ropt opp og fikk medaljen utdelt av en av våre tillitsvalgte.  Nok et treff var over og vi ønsket alle vel hjem og på gjensyn neste år.​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering