BCF 2013

Barnas Camping Festival 2013 - en opplevelse for livet!

Barnas Camping Festival 2013 ble for oss i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og omegn en eneste lang opptur. Ikke bare ble treffet godt besøkt men været ble betydelig bedre enn tidligere meldt og oppmøtet slo alle tidligere rekorder. Når vi da i tillegg hadde fått ordføreren i Lillehammer Espen Granberg Johnsen til å åpne treffet for oss ble også åpningen ivaretatt på den aller beste måten. 

Etter åpningen var det igjen tid for at barn underholdt for barn og denne gangen var det Fron Kulturskole som hadde fått ansvaret for dette ledet av sin instruktør Henrik Slåen fra Lillehammer. Han er en fantastisk støttespiller og voldsom ressurs som er vi meget glade for å få samarbeide med. Kvelden første stykke het Norske Talenter - stjernene gjør ting de ikke kan. Stykket hadde barna i Kulturskolen laget selv og trolig er det flere av våre gjester som humrer godt enda.​

Etter showet var det tid for servering. Espa Boller og brus til barna, og kaker til de voksne. Har du ikke sett 200 barn i kø for å få boller er det i seg selv en opplevelse, som vi unner alle å få oppleve. Bollene fra Espa er helt suverene og vi tror nok mange stopper opp der i løpet av sine turer i sommer. Hjemmebakte kaker er nok de voksnes favoritt også og mang et kakestykke fikk bein og gå på. Etter serveringen var det igjen Fron Kulturskole sin tur med Deres andre stykke for kvelden og det handlet om Mordet i Bertegarderoben. Vi sender en stor takk til Fron Kulturskole for kveldens underholdning.

Etter en fantastisk kveld er barna slitne og trette og mange gleder seg Lørdagens tur i Hunderfossen Familiepark og vi håper Ungdommene over 13 år ser frem til oppholdet i Høydeparken og det viste seg at hele 8 ungdommer valgte å bli med dit.

Når ungdommene boltret seg i høydeparken koste resten av familien seg i Hunderfossen Familiepark. Vi møtte mange familier i parken og tok bilder av noen av de vi møtte. Bare blide treffdeltagere i godt humør.

Etter en flott dag i Hunderfossen Familiepark var det igjen tid for nye aktiviteter på campingplassen og vel tilbake på campingen var det tid for kvalifisering foran søndagens finale i hesteskokasting. 

Nesten halvparten av barna deltok og følgende ble kvalifisert: Henrik Vaaler Hansen, Andre Dieset, Karoline Berg, Dina Andrea Fjelldal, Vibeke Smedsrud, Ole Kristian Berg, Brage Jensen og Elise Gunvaldsjord.

Etter kvalifiseringen var det tid for treffbildet, og det å ta bilde av 217 barn er ikke enkelt, men vi klarte det også i år.

Etter at bildet var tatt var det igjen tid for Trollgeir og onkel Nut. De aller fleste av våre gjester koste seg med dette showet og vi kan bare bekrefte at de er booket igjen foran 10 års jubileet neste år. 

Det er en fornøyelse å være arrangør når det er helt åpenbart at gjestene hygger seg og det er godt å se at både voksne og barn har det trivelig sammen.

Trollgeir og Onkel Nut er allerede nå bestilt for 2014 og mon tro om ikke heksa dukker opp neste år.  Også i år fant de ei prinsesse til Onkel Nut og selv om prinsessa ikke var veldig glad for å bli fotografert ble det i alle fall et flott bilde.

 

Etter at showet var ferdig var det atter en gang tid for trekning av lotteriet og nok engang hadde vi møtt gavmilde samarbeidspartnere og lokalt næringsliv. Vi hadde flere overnattinger, flere matkurver, flere fruktkurver, radiostyrte biler, masse leker, flere gavekort, 10 spekepølser, diverse klær, capser og mye, mye mer. Ikke rart det tok tid. Vi takker alle loddkjøperne og håper vi fikk fordelt premie sånn noenlunde..​

Med loddtrekningen var også lørdagen slutt og vi kunne se frem til søndagen med tippetrim og finale i hesteskokastingen.

Oppslutningen om tippetrimmen er alltid stor og spørsmålene er av det lette slaget og meningen er at de aller fleste skal kunne ha nesten alle riktig og slik ble det i år også. Alle arkene med besvarelsene ble påført navn og alder og vi trakk ut en vinner blant alle deltagerne som fikk Barnas Camping Festival Elgen 2013.

Det samme fikk vinneren av finalen i hesteskokasting. De 8 beste gikk videre og møttes i kvartfinaler, semifinaler og finale.  Vi fikk en verdig vinner i Vibeke Smedsrud (9år). Vi gratulerer.

Etter at hesteskokastingen var over og premiene var utdelt var det bare en ting igjen  og det var avslutningen. Den kom også i år så altfor fort. Alle deltagerne ble ropt frem en etter en og de fikk utdelt deltagermedaljen og før vi avsluttet skikkelig var alle borte.

Kun et fåtall sto igjen ved teltet og vi håper alle fikk med seg avslutningen selv om de måtte haste av gårde. Vi vet mange hadde langt å reise.

Vi takker for i år og ønsker velkommen tilbake til neste år.  ​


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering