BCF 2012

​​​​​151 barn gjestet Barnas Camping Festival

NCC avd. Gjøvik og omegn er meget godt fornøyd både med gjennomføringen og at så mange familier fra det ganske land valgte å legge turen til Hunderfossen på St. Hans aften. Gjestene våre representerte hele 21 NCC avdelinger og det utgjør nesten 33% av lokalavdelingene. 

Været var igjen på vår side og det lille regnet som kom, kom  på tidspunkter som ikke gjorde noe, hverken for oss som arrangør eller våre gjester.

Treffet startet fredag med åpning hvor lederen i NCC avd. Gjøvik og omegn ønsket gjestene våre velkommen.  Deretter var det 2 skuespill med Gausdal Kulturskole kun avbrutt av den pause hvor vi delte ut Gratis Boller og brus til barna og serverte kaker til de voksne.  Bollene fra Espa og kakene er alltid populært og faller alltid i smak hos både liten og stor.

Lørdagen tilbragte de aller fleste i Hunderfossen Familiepark og med flott vær og sol ble dette en flott dag for de 84 familiene noe bildene fra parken er gode beviser på.  Etter at oppholdet i parken var over og alle var vel hjemme på campingen var det igjen tid for kappestrid og fotografering. Kvalifisering til finalen i Hesteskokasting er fast post på programmet og i kvalifiseringen ble 8 finalister klare foran søndagens finale. Fotograferingen av barna på treffet gikk i år strålende og fikk noen riktig flotte bilder.

IMG_1361.JPG

Etter at bilder var tatt var det igjen tid for show med Trollgeir og Onkel Nut. Igjen en fantastisk forestilling som appellerer ikke bare til barna  men også til de voksne. Vi garanterer at trollene også vil være å finne på Hunderfossen også i 2013.  Årets show med Trollgeir og Onkel Nut var underholdende og engasjerte mange både voksne og barn og de involverte også mange av gjestene. I sin søken etter ei prinsesse ble 3 av foreldrene engasjert og det ble en artig sekvens for våre gjester.  I og med at det var St Hans aften hadde vi tent opp i bålpannene og invitert Gøran Gutubakken fra Biri til Barnas Camping Festival for å spille for oss denne kvelden. Det var stemningsfullt med bålpanner og trekkspillmusikk på St Hans aften men de aller fleste ventet naturlig nok på trekningen av trefflotteriet som fulgte etter at Gøran var ferdig med å spille.

Vi hadde nok engang gjort en enorm jobb med å skaffe premier til årets treff og premiebordet var overfylt av premier. Vi takker alle støttespillerne våre og takker for den eventyrlige responsen vi har fått. Samtidig vil vi takke alle loddkjøpere for en fantastisk vilje til å kjøpe lodd. En stor takk til alle som kjøpte lodd og sier gratulerer til alle vinnerne.

IMG_1383.JPG

Søndagen kom også denne gangen, så altfor fort, men søndagen er dagen for de som liker konkurranser og aktiviteter. Tippetrim for barna og finale i hesteskokastekonkurransen.  Tippetrimmen på Hunderfossen er en aktivitet som de aller fleste barna deltar i. Spørsmålene er av det enkle slaget og det er meningen at mange skal ha mange riktige. Vinneren kåres ikke på bakgrunn av antall riktige svar men trekkes ut blant alle som har deltatt og vinneren fikk den mye omtalte elgen som bevis på at han ble trukket ut som vinner.

I hesteskokastekonkurransen er hensikten å kåre en vinner basert på prestasjonen der og da. Vi hadde kvalifisering på lørdag og finaler søndag formiddag. Først kvartfinaler,  seminfinaler og til slutt den store finalen. I finalen deltok Mina og Emilia og til slutt ble Emilia utropt som vinner med minst mulig margin. 11 poeng mot 10.  Vi gratulerer vinneren.  Premien var en elg med inngravert Barnas Camping Festival 2012.  Etter finalen var det utdeling av treffmedalje til alle barna og etter dette var det kun avslutningen som gjensto. Her ble gjestene takket for at valgte å komme til Hunderfossen og Barnas Camping Festival i 2012,  de ble ønsket velkommen tilbake ved en senere anledning.

Samtlige tillitsvalgte ble takket for en fantastisk innsats i forbindelse med avslutningen Vi ønsker velkommen tilbake i 2013 til nok en utgave av Barnas Camping Festival.   


 

Annonser

 

 

Evjua Strandparkhttp://www.evjua.noEvjua Strandpark
Barnas Camping Festivalhttp://www.nocc.no/lokal/gjovik/Sider/BCF-2017.aspxBarnas Camping Festival
Camping Key Europehttp://www.nocc.no/nyheter/Sider/Ny-link-for-bestilling-av-CKE.aspxCamping Key Europe
Hagen Bilhttp://www.hagenbil.noHagen Bil
Annonse Vestmanna Trykk og Profileringhttp://www.vestmanna.noAnnonse Vestmanna Trykk og Profilering